Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977
Tytuł: | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Inne tytuły: | Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19 |
Authors: | Химич, Ірина Григорівна Химич, Олена Ігорівна |
Akcesoria: | ТНТУ, каф. ЕФ |
Cytat: | Химич І.Г., Химич О.І. Корпоративна культура: необхідний елемент бізнес-середовища в умовах COVID-19. Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року/ редкол. О.С. Волошкіна та ін. К.: ІТТА, 2021. С. 1115-1118. |
Konferencja/wydarzenie: | Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Київ, 13 жовтня 2021 року |
Data wydania: | paź-2021 |
Data archiwizacji: | paź-2021 |
Date of entry: | 24-paź-2021 |
Wydawca: | К.: ІТТА, 2021 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | К.: ІТТА, 2021 |
Słowa kluczowe: | корпоративна культура бізнес-середовище COVID-19 пандемія бізнес-процеси бізнес криза управлінський процес |
Zakres stron: | 1115-1118 |
Abstract: | В умовах пандемії змінилися як соціальний, так і управлінський процеси, що стосуються ведення бізнес-діяльності в цілому. Дана ситуація посприяла перегляду багатьох умов, які до цього часу вважалися стабільними та незмінними. В такому контексті на першу позицію вийшла корпоративна культура, що була таким собі підтримуючим чинником при веденні бізнесу. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35977 |
Właściciel praw autorskich: | © Химич І.Г., Химич О.І., 2021 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Емель Мордо. Прощавай, сувора ієрархія і графік з 9 до 18. Як пандемія змінює корпоративну культуру. URL: https://biz.nv.ua/ukr/experts/yak pikluyetsya-pro-spivrobitnikiv-google-chomu-korporativna-kultura-viyshla-na pershiy-plan-50186743.html. 2. Best Employer 2020: як змінилися вподобання студентів при виборі роботодавця під час пандемії (11.05.2021). URL: https://www.ey.com/uk_ua/news/2021/05/best-employer-2020-how-students preferences-have-changed-when-choosing-an-employer-during-a-pandemic |
Typ zawartości: | Proceedings Book |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Химич_2021.pdf | 843,28 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora