Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698
Titre: | Проєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль |
Autre(s) titre(s): | Plans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premises |
Auteur(s): | Ганжа, Юлія Костянтинівна Hanzha, Yuliia Kostiantynivna |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Bibliographic description (Ukraine): | Ганжа Ю. К. Проєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. К. Ганжа. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 50 с. |
Bibliographic description (International): | Hanzha Y.K. Plans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premises: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y.K. Hanzha . — Ternopil : TNTU, 2021. — 50 p. |
Date de publication: | 2021 |
Date of entry: | 2-jui-2021 |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Лялик, Анастасія Тарасівна Lialyk, Anastasiia Tarasivna |
Committee members: | Пилипець, Оксана Михайлівна Pylypets, Oksana Mykhailivna |
UDC: | 664.644 |
Mots-clés: | проєкт цех обладнання рогалі Козацькі рогалики Львівські піч тістомісильне устаткування project shop equipment Cossack croissants Lviv croissants oven kneading equipment |
Number of pages: | 50 |
Résumé: | Розробка проєкту цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ
«Тера» м. Тернопіль. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а
також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах на ПрАТ
«Тера» заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально
незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої
продукції є виробництво нових видів здобних виробів, а саме - рогалі Козацькі та
рогалики Львівські. Development of the project of the shop for the production of butter products at PJSC "Tera" Ternopil. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops at PJSC "Tera" for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new types of butter products, namely - Cossack croissants and Lviv croissants. |
Content: | Вступ .... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ..... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ...... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698 |
Copyright owner: | © Ганжа Ю.К., 2021 |
URL for reference material: | 13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u-hl- bopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html 21.http://tera.ua/ 22.http://opcb.kpi.ua/wp- content/uploads/2014/09/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF %D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%9E%D0%9F%D0%A6%D0%91- %D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%96%D0%BB1.pdf |
References (Ukraine): | 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. |
Content type: | Bachelor Thesis |
Collection(s) : | 181 — Харчові технології (бакалаври) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
avtorska dovidka_Hanzha .doc | Авторська довідка | 42,5 kB | Microsoft Word | Voir/Ouvrir |
dyplom_Hanzha .pdf | Дипломна робота | 789,18 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration