กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia Tarasivna-
dc.contributor.authorГанжа, Юлія Костянтинівна-
dc.contributor.authorHanzha, Yuliia Kostiantynivna-
dc.date.accessioned2021-07-02T18:14:32Z-
dc.date.available2021-07-02T18:14:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГанжа Ю. К. Проєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. К. Ганжа. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698-
dc.description.abstractРозробка проєкту цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах на ПрАТ «Тера» заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових видів здобних виробів, а саме - рогалі Козацькі та рогалики Львівські.uk_UA
dc.description.abstractDevelopment of the project of the shop for the production of butter products at PJSC "Tera" Ternopil. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops at PJSC "Tera" for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new types of butter products, namely - Cossack croissants and Lviv croissants.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ .... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ..... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ...... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літературиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.uri13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u-hl- bopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html 21.http://tera.ua/ 22.http://opcb.kpi.ua/wp- content/uploads/2014/09/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF %D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%9E%D0%9F%D0%A6%D0%91- %D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%96%D0%BB1.pdfuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectрогалі Козацькіuk_UA
dc.subjectрогалики Львівськіuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectCossack croissantsuk_UA
dc.subjectLviv croissantsuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativePlans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premisesuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Ганжа Ю.К., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana Mykhailivna-
dc.format.pages50-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.uk_UA
dc.identifier.citationenHanzha Y.K. Plans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premises: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y.K. Hanzha . — Ternopil : TNTU, 2021. — 50 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:181 — Харчові технології (бакалаври)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
avtorska dovidka_Hanzha .docАвторська довідка42,5 kBMicrosoft Wordดู/เปิด
dyplom_Hanzha .pdfДипломна робота789,18 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ