Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698
Назва: Проєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль
Інші назви: Plans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premises
Автори: Ганжа, Юлія Костянтинівна
Hanzha, Yuliia Kostiantynivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Ганжа Ю. К. Проєкт цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. К. Ганжа. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 50 с.
Bibliographic description: Hanzha Y.K. Plans and specifications of rich fermented goods production shop at the PJSC “Tera” (the city of Ternopil) premises: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y.K. Hanzha . — Ternopil : TNTU, 2021. — 50 p.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 2-лип-2021
Країна (код): UA
Науковий керівник: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia Tarasivna
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
УДК: 664.644
Теми: проєкт
цех
обладнання
рогалі Козацькі
рогалики Львівські
піч
тістомісильне устаткування
project
shop
equipment
Cossack croissants
Lviv croissants
oven
kneading equipment
Кількість сторінок: 50
Короткий огляд (реферат): Розробка проєкту цеху з виробництва здобних виробів на ПрАТ «Тера» м. Тернопіль. З метою виробництва якісної продукції, конкурентоспроможної а також зменшення технологічних затрат та втрат необхідно проводити у цехах на ПрАТ «Тера» заходи для використання ресурсозберігаючих, сучасних технологій та морально незастарілого, сучасного устаткування. Одним із шляхів покращення реалізованої продукції є виробництво нових видів здобних виробів, а саме - рогалі Козацькі та рогалики Львівські.
Development of the project of the shop for the production of butter products at PJSC "Tera" Ternopil. In order to produce quality products, competitive and reduce technological costs and losses, it is necessary to carry out activities in the shops at PJSC "Tera" for the use of resource-saving, modern technologies and obsolete, modern equipment. One of the ways to improve the sold products is the production of new types of butter products, namely - Cossack croissants and Lviv croissants.
Зміст: Вступ .... 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..... 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ..... 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 1.4 Технологічні розрахунки ... 1.4.1 Вихідні дані ... 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ..... 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ... 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ...... 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ...... 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .... 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .... 1.5 Технохімічний контроль виробництва ........ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ Список літератури
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35698
Власник авторського права: © Ганжа Ю.К., 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: 13.https://irp.te.ua/l-r-33/ 14.https://opendatabot.ua/c/31273795 15.https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/ 16.https://ohoronapraci.kiev.ua/ 17.https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12 18.https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi- redakciy-4.html 19.https://www.twirpx.com/file/1202067/ 20.https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-u-hl- bopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.html 21.http://tera.ua/ 22.http://opcb.kpi.ua/wp- content/uploads/2014/09/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF %D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%9E%D0%9F%D0%A6%D0%91- %D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%96%D0%BB1.pdf
Перелік літератури: 1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення 2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення. 3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879) 4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови 5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. – 364 с. 6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. — 440 с. 7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. - 278 с 8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. — 416 с. 9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с. 10.Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. - 287с. 11.Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. — 432 с. 12.Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Hanzha .docАвторська довідка42,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Hanzha .pdfДипломна робота789,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора