Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442
| Tytuł: | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування |
| Inne tytuły: | Whole grain bread is a healthy eating product |
| Authors: | Карпик, Г. Марко, Д. Karpyk, H. Marko, D. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування / Г. Карпик, Д. Марко // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 34. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk H., Marko D. (2021) Khlib z tsilnoho boroshna –produkt zdorovoho kharchuvannia [Whole grain bread is a healthy eating product]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 34 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Data wydania: | 20-maj-2021 |
| Date of entry: | 23-cze-2021 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664.661 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 34 |
| Główna strona: | 34 |
| Strona końcowa: | 34 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34.pdf | 272,51 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34.djvu | 17,01 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi