Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442

Título: Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування
Outros títulos: Whole grain bread is a healthy eating product
Authors: Карпик, Г.
Марко, Д.
Karpyk, H.
Marko, D.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування / Г. Карпик, Д. Марко // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 34. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Marko D. (2021) Khlib z tsilnoho boroshna –produkt zdorovoho kharchuvannia [Whole grain bread is a healthy eating product]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 34 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data de edición: 20-May-2021
Date of entry: 23-Jun-2021
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 34
Start page: 34
End page: 34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados