Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Г. | |
dc.contributor.author | Марко, Д. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.contributor.author | Marko, D. | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:45Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:45Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування / Г. Карпик, Д. Марко // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 34. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35442 | - |
dc.format.extent | 34 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | |
dc.title.alternative | Whole grain bread is a healthy eating product | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H., Marko D. (2021) Khlib z tsilnoho boroshna –produkt zdorovoho kharchuvannia [Whole grain bread is a healthy eating product]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 34 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 34 | |
dc.citation.epage | 34 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34.pdf | 272,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34.djvu | 17,01 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Whole_grain_bread_is_a_healthy_34__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.