กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440
| ชื่อเรื่อง: | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Methods of preliminary preparation of apricots for juice |
| ผู้แต่ง: | Сельський, Володимир Романович Адамішин, О. В. Selsky, V. R. Adamishyn, O. V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу / В. Р. Сельський, О. В. Адамішин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 32. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Adamishyn O. V. (2021) Sposoby poperednoi pidhotovky abrykosiv na sokoviddachu [Methods of preliminary preparation of apricots for juice]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| วันที่เผยแพร่: | 20-พฤษ-2021 |
| Date of entry: | 23-มิถ-2021 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 32 |
| Start page: | 32 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32.pdf | 271,68 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32.djvu | 14,11 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32__COVER.png | 339,33 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น