Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440
Tytuł: | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу |
Inne tytuły: | Methods of preliminary preparation of apricots for juice |
Authors: | Сельський, Володимир Романович Адамішин, О. В. Selsky, V. R. Adamishyn, O. V. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Сельський В. Р. Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу / В. Р. Сельський, О. В. Адамішин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 32. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Selsky V. R., Adamishyn O. V. (2021) Sposoby poperednoi pidhotovky abrykosiv na sokoviddachu [Methods of preliminary preparation of apricots for juice]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 32 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.6 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 32 |
Główna strona: | 32 |
Strona końcowa: | 32 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32.pdf | 271,68 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32.djvu | 14,11 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Methods_of_preliminary_preparation_32__COVER.png | 339,33 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi