Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440

Назва: Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
Інші назви: Methods of preliminary preparation of apricots for juice
Автори: Сельський, Володимир Романович
Адамішин, О. В.
Selsky, V. R.
Adamishyn, O. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сельський В. Р. Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу / В. Р. Сельський, О. В. Адамішин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 32. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Selsky V. R., Adamishyn O. V. (2021) Sposoby poperednoi pidhotovky abrykosiv na sokoviddachu [Methods of preliminary preparation of apricots for juice]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 32 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Конференція/захід: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 20-тра-2021
Дата внесення: 23-чер-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
УДК: 664.6
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 32
Початкова сторінка: 32
Кінцева сторінка: 32
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35440
ISBN: 978-617-7875-17-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.