Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437
| Назва: | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів |
| Інші назви: | New types of flour in technology of bread and bakery products |
| Автори: | Рудь, Андрій Кухтин, Микола Дмитрович Кравченюк, Христина Юріївна Rud, Andriy Kukhtyn, Mykola Kravcheniuk, Khrystyna |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Рудь А. Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів / Андрій Рудь, Микола Кухтин, Христина Кравченюк // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 29. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description: | Rud A., Kukhtyn M., Kravcheniuk K. (2021) Novi vydy boroshna v tekhnolohii vyrobnytstva khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [New types of flour in technology of bread and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 29 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Конференція/захід: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Дата публікації: | 20-тра-2021 |
| Дата внесення: | 23-чер-2021 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 29 |
| Початкова сторінка: | 29 |
| Кінцева сторінка: | 29 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ |
| Перелік літератури: | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 2. Журнал Агроном [Електронний ресурс]: Режим доступа: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Спельта: новий напрямок у виробництві пшениць. |
| References: | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 2. Zhurnal Ahronom [Electronic resource]: Access mode: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Spelta: novyi napriamok u vyrobnytstvi pshenyts. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.pdf | 273,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.djvu | 19,3 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29__COVER.png | 480,76 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.