Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437

Tytuł: Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів
Inne tytuły: New types of flour in technology of bread and bakery products
Authors: Рудь, Андрій
Кухтин, Микола Дмитрович
Кравченюк, Христина Юріївна
Rud, Andriy
Kukhtyn, Mykola
Kravcheniuk, Khrystyna
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Рудь А. Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів / Андрій Рудь, Микола Кухтин, Христина Кравченюк // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 29. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Rud A., Kukhtyn M., Kravcheniuk K. (2021) Novi vydy boroshna v tekhnolohii vyrobnytstva khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [New types of flour in technology of bread and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 29 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Data wydania: 20-maj-2021
Date of entry: 23-cze-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 29
Główna strona: 29
Strona końcowa: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437
ISBN: 978-617-7875-17-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Związane URL literatura: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с.
2. Журнал Агроном [Електронний ресурс]: Режим доступа: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Спельта: новий напрямок у виробництві пшениць.
References: 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p.
2. Zhurnal Ahronom [Electronic resource]: Access mode: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Spelta: novyi napriamok u vyrobnytstvi pshenyts.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi