Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудь, Андрій | - |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Rud, Andriy | - |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | - |
dc.contributor.author | Kravcheniuk, Khrystyna | - |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | - |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:44Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:44Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | - |
dc.date.issued | 2021-05-20 | - |
dc.identifier.citation | Рудь А. Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів / Андрій Рудь, Микола Кухтин, Христина Кравченюк // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 29. — (Вода і харчова промисловість). | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437 | - |
dc.format.extent | 29 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | - |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | - |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | - |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | - |
dc.relation.uri | https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ | - |
dc.title | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів | - |
dc.title.alternative | New types of flour in technology of bread and bakery products | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 664 | - |
dc.relation.references | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. | - |
dc.relation.references | 2. Журнал Агроном [Електронний ресурс]: Режим доступа: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Спельта: новий напрямок у виробництві пшениць. | - |
dc.relation.referencesen | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. | - |
dc.relation.referencesen | 2. Zhurnal Ahronom [Electronic resource]: Access mode: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Spelta: novyi napriamok u vyrobnytstvi pshenyts. | - |
dc.identifier.citationen | Rud A., Kukhtyn M., Kravcheniuk K. (2021) Novi vydy boroshna v tekhnolohii vyrobnytstva khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [New types of flour in technology of bread and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 29 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
dc.citation.spage | 29 | - |
dc.citation.epage | 29 | - |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | - |
Collection(s) : | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.pdf | 273,75 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.djvu | 19,3 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29__COVER.png | 480,76 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.