Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorРудь, Андрій-
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.authorRud, Andriy-
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola-
dc.contributor.authorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.coverage.temporal20-21 травня 2021 року-
dc.coverage.temporal20-21 May 2021-
dc.date.accessioned2021-06-23T15:52:44Z-
dc.date.available2021-06-23T15:52:44Z-
dc.date.created2021-05-20-
dc.date.issued2021-05-20-
dc.identifier.citationРудь А. Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів / Андрій Рудь, Микола Кухтин, Христина Кравченюк // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 29. — (Вода і харчова промисловість).-
dc.identifier.isbn978-617-7875-17-7-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437-
dc.format.extent29-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021-
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021-
dc.relation.urihttps://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/-
dc.titleНові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів-
dc.title.alternativeNew types of flour in technology of bread and bakery products-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc664-
dc.relation.references1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с.-
dc.relation.references2. Журнал Агроном [Електронний ресурс]: Режим доступа: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Спельта: новий напрямок у виробництві пшениць.-
dc.relation.referencesen1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p.-
dc.relation.referencesen2. Zhurnal Ahronom [Electronic resource]: Access mode: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Spelta: novyi napriamok u vyrobnytstvi pshenyts.-
dc.identifier.citationenRud A., Kukhtyn M., Kravcheniuk K. (2021) Novi vydy boroshna v tekhnolohii vyrobnytstva khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [New types of flour in technology of bread and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 29 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“-
dc.citation.spage29-
dc.citation.epage29-
dc.citation.conferenceⅠ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“-
Collection(s) :Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.