Перегляд зібрання "181 — Харчові технології (бакалаври)" за групою - Теми

"Aidar" bread "Balashivska" plyanytsia "Kremenetska" plyanytsia "Layered curl" buns "Lubitelsky" loaf "Nyva" loaf "Wheat-rye simple" bread "Zavitok" bun ,рідка закваска, liquid sourdough 338 : 45 637.1 637.133.3:637.136 637.146 637.146: 637.344 637.146:637.344 637.2 637.2/637.1 637.23 637.234 637.3 637.3 /637.344 637.33 663.67 664 664.644 664.65 664.66 664.661 acidification acidophilin acidophilus milk aged cheese aget cheese Ainan bun assortment baked milk bakery baking bar cheese Beeflife Berdichevsky bread bifidorhazhenka biokefir bioyogurt, bread bread «Tea» bread "European" Bread for Lent bread Miner's bread Monastic bread Rostock bread Stolychny bread Taurian bread with raisins bread «Prykarpatsky» bread «Romashka» bread Сiabatta bun buns buns with poppy seeds butter butter industry butter production butter with fillers buttermilk cake calculation calculations cheddar cheese cheese curd cheese grain cheese maturation cheese raw material cheeses clot processing converting high-fat cream method Cossack croissants cow`s milk cow’s milk cream cream cheese creamy drink cultured cream cumin curd curd articles curd articles, curd weight curdling dairy technology dessert cheese fruit and berry developing Development of a project for a plant producing pasteurized milk dough dough kneading drink «zdorovia» drinking milk enzymes equipment equipment, fermentation fermented buttermilk drink fermented drinks fermented milk drinks fermented milk products fermented milk products, first grade wheat flour flavor fillers flour foam fresh buttermilk fresh cheese fruits functional butter hard cheese hard cheeses high-fat cream converting Horyn buns ice cream ice-cream Kalachik kefir kefir product kneading equipment leaven liquid foam liquid sourdough loaf long loaf low fat biokefir Lviv croissants market milk mesophilic lactic sourdough method of high-fat cream transformation milk milk kvass milk product milk separation milk, mustard bread Mustard bread with sesame seeds normalization opara oven oven, pasterization pasteurization pasteurized cream pasteurized milk pasteurized whey Pereyaslav bread plain yogurt processed cheese processed cheeses production productivity project Prydniprovsky bread pідкa зaквaскa quality raw raw material for processed cheese re-equipment recipe recipes reconstruction roll Rosinka bun russian cheese rye bread Rye bread with cinnamon saika school buns semolina flour separate method separate method of production separation shop Sichovy bread skimmed curd skimmed fruit kefir skimmed milk soft cheeses sour clotted milk sour cream sour milk drink sour-milk snack sourdough bread special sourdough bread spread standard standardization standardized milk standardized mix steamless method sweet acidolakt Sweet cream butter «Selianske» tasty lutsky bread technical modernization technical re-equipment technological control technological control technological equipment technological process technology technology of curd technology of dairy products technology requirements Ternovsky loaf the traditional method thermostat method unbaked method urozhaynyi bread urozhaynyi wheat bread Volyn special bread wheat bread from upholstery flour wheat flour wheat-rice bread whey whey drink whey drinks whey processing whole milk whole milk products whole-milk products yeast yogurt yogurt Blueberries  cир брусковий «Simple Rye» bread «Еlderly» bread асортимент асортимент продукції, product range асортимент, assortment ацидолакт солодкий ацидофільне молоко, ацидофільне молоко, acidophilic milk ацидофільне молоко,acidophilic milk ацидофілін батон батон «Колосок», loaf "Kolosok" батон «Любительський» батон «Нива» батон Бутербродний з кмином, a loaf of sandwich with cumin батон столичний батон, loaf батон, Печерський, loaf Pecherskyi батони Терновські батончики «До чаю», "To tea" bars безопарний спосіб безопарний спосіб, non-foam method борошно борошно вищого гатунку, flour of the highest grade борошно пшеничне борошно пшеничне вищого сорту, high-grade wheat flour борошно пшеничне вищого сорту, wheat flour of the highest grade борошно пшеничне другого сорту, second-grade wheat flour борошно пшеничне першого сорту борошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour, борошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour бродіння бродіння, fermentation Булoчки шкільні булка булка «Завиток» булка «Рівненська», "Rivnenska" bun булки булки “Горинь” булочка булочка «Айнан» булочка «Росинка» булочка Гречана, a bun of buckwheat булочка Гірчична, bun Hirchichna булочка Польова, bun Field булочка Фантазія, bun Fantasy булочка Чернівецька, bun Chernivtsi булочка, bun булочки булочки «Слоїстий завиток» булочки з маком біойогурт біокефір біокефір знежирений біокефір, biokefir біфідоряжанка Біфілайф вершки вершки пастеризовані визрівання сиру визрівання, maturation визрілий сир випікання виробництво виробництво масла Виробництво масла, Butter production виробництво ферментованих напоїв,production of fermented drinks, густа житня закваска, thick rye sourdough густа опара, thick dough густа опара, thick foam густа опара, thick opara десерт сирковий фруктово-ягідний дієтичний хліб, dietary bread житнє борошно, rye flour житнє обдирне борошно, rye flour житні вироби, rye products зaвapка закваска закваска рідкої консистенції, sourdough of liquid consistency закваска, sourdough закуска кисломолочна заміс тіста Запашний, Fragrant збільшення потужностей, capacity increase здобні вироби, butter products знежирене молоко зсідання йогурт йогурт полуничний, strawberry yogurt, йогурт Чорниця йогурт, yogurt Калачик квас молочний кефір кефір фруктовий нежирний кефір, kefir кефірний продукт кисломолочний напій кисломолочний продукт, fermented milk product кисломолочний сир кисломолочні напої кисломолочні продукти кмин крем сирковий маса сиркова масло масло вершкове масло вершкове з наповнювачами масло екстра, extra butter масло з бета-каротином, butter with beta-carotene масло медове, honey butter масло селянське солодковершкове масло функціонального призначення масло шоколадне маслоробна галузь маслянка маслянка свіжа маслянка, buttermilk мезофільна молочнокисла закваска модернізація, modernization молоко молоко коров’яче молоко незбиране, whole milk молоко пастеризоване молоко питне молоко пряжене молоко, mikl молоко, milk молочна продукція, dairy products молочна сироватка молочний продукт молочно-білкові продукти,dairy-protein products морозиво м’які сири наповнювачі напій «здоров’я» напій вершковий напій з маслянки кавовий, coffee buttermilk drink напій з маслянки ферментований незбиране молоко незбираномолочні продукти нормалізація нормалізована суміш нормалізоване молоко обдирне борошно обладнання обладнання, обладнання, equipment обробка згустку опара опара, opara паляниця «Балашівська» паляниця «Кременецька» пастеризація пастеризація, pasteurization пастеризоване молоко пастеризовані вершки, pasteurized cream ПВЖВ пекарня, bakery переоснащення переоснащення, re-equipment переробка молока , processing of milk переробка сироватки перетворення високожирних вершків печі, ovens питне молоко, consumers milk, плавлені сири плетінка «Проста», braid "Prosta" плетінка «Чернівецька», "Chernivetska" braid плодова подовий овальної форми, oval-shaped bread подовий округлої форми, round-shaped bread показники якості, quality indicators продуктивність проект цеху, shop project простокваша простокваша, sour clotted milk проєкт проєкт цеху, workshop project проєкт, project, проєкт, project пшеничне борошно вищого сорту, high grade wheat flour пшеничне борошно, wheat flour піч піч, oven реконструкція рецептура рецептура, recipe рецептура, recipes рецептури рогалик «Фруктовий»,"Fruit" bagel рогалики Львівські рогалі Козацькі роздільний спосіб роздільний спосіб виробництва розрахунки розрахунок розроблення Розроблення проєкту цеху, що виробляє молоко пастеризоване розширення асортименту, expansion of the assortment рослинні жири, vegetable fats ряжанка, rhazhenka рідка закваска рідка опара рідка опара, thin opara сhocolate butter сow’s milk сurd products сайка сайка гірчична сайка діабетична, diabetic saika свіжий сир сепарування сепарування, сепарування, milk separation сепарування, separation сир кисломолочний сир кисломолочний нежирний сир кисломолочний, cottage cheese сир кисломолочний, curd сир російський сир чеддер сир, cheese сиркові вироби сиркові вироби, curd articles сирне зерно сирне зерно, cheese grain сирний згусток сироватка сироватка пастеризована сироватка, whey сироватковий напій сироваткові напої сировина сировина для плавленого сиру сировина, raw materials сировина, raw materials до 10 слів сиропридатна сировина сичужний, rennet сквашування сквашування, acidification сметана спосіб перетворення високожирних вершків спосіб перетворення високожирних вершків, method of high-fat transformation спред стандарт сушіння, drying твердий сир тверді сири термостатний спосіб технологічне обладнання технологічне обладнання, technological equipment технологічний контроль технологічний процес технологічний процес, technological process технологічні вимоги технологія технологія молочних продуктів технологія сиру кисломолочного технології, technology технічне переоснащення традиційний спосіб тунельна піч, tunnel oven тісто тістомісильне статкування тістомісильне устаткування тістомісильне устаткування, kneading equipment тістомісильні машини, dough kneading machines ферменти ферментовані напої хліб хліб Бердичівський хліб До посту хліб Монастирський хліб Урожайний пшеничний хліб Чіабата хліб oсoбливий зaвapний хліб «Summer» хліб «Айдарський» хліб «Гарбузовий», "Pumpkin" bread хліб «Десертний», "Dessertny" bread хліб «Домашній львівський», "Homemade Lviv bread" хліб «Житній простий» хліб «Карельський», «Karelian» bread Хліб «Лівобережний», "Livoberezhny" bread хліб «Насіннєвий», "Seed" bread Хліб «Покровський з висівками», Pokrovsky bread with bran хліб «Прикарпатський» хліб «Пшенично-житній простий» хліб «Ризький», «Riga» bread хліб «Ромашка» хліб «Святковий з посипкою», "Holiday bread with sprinkles" хліб «Скибковий»,"Skybkovy" bread хліб «Хуторянський», Khutoryansky bread хліб «Чайний» хліб «Європейський» хліб «Іллінський», "Illinsky" bread хліб Волинський особливий, хліб Гірчичний з кунжутом хліб Дніпровський з родзинками, bread Dniprovsky with raisins хліб житньо-заварний хліб житній хліб Житній з корицею хліб житній заварний хліб Київський заварний хліб Переяславський хліб Придніпровський хліб пшеничний хліб пшеничний з оббивного борошна хліб Пшенично-рисовий хліб Росток хліб Ситний з родзинками хліб Смачний Луцький хліб Столичний хліб Січовий хліб Таврійський хліб Урожайний хліб Шахтарський хліб, bread хлібзавод хлібобулочні вироби, bakery products цех цех, shop якість