Перегляд зібрання "181 — Харчові технології (бакалаври)" за групою - Теми
"Aidar" bread
"Balashivska" plyanytsia
"Kremenetska" plyanytsia
"Layered curl" buns
"Lubitelsky" loaf
"Nyva" loaf
"Wheat-rye simple" bread
"Zavitok" bun
,рідка закваска, liquid sourdough
338 : 45
637.1
637.133.3:637.136
637.146
637.146: 637.344
637.146:637.344
637.2
637.2/637.1
637.23
637.234
637.3
637.3 /637.344
637.33
663.67
664
664.644
664.65
664.66
664.661
acidification
acidophilin
acidophilus milk
aged cheese
aget cheese
Ainan bun
assortment
baked milk
bakery
baking
bar cheese
Beeflife
Berdichevsky bread
bifidorhazhenka
biokefir
bioyogurt,
bread
bread «Tea»
bread "European"
Bread for Lent
bread Miner's
bread Monastic
bread Rostock
bread Stolychny
bread Taurian
bread with raisins
bread «Prykarpatsky»
bread «Romashka»
bread Сiabatta
bun
buns
buns with poppy seeds
butter
butter industry
butter production
butter with fillers
buttermilk
cake
calculation
calculations
cheddar cheese
cheese curd
cheese grain
cheese maturation
cheese raw material
cheeses
clot processing
converting high-fat cream method
Cossack croissants
cow`s milk
cow’s milk
cream
cream cheese
creamy drink
cultured cream
cumin
curd
curd articles
curd articles,
curd weight
curdling
dairy technology
dessert cheese fruit and berry
developing
Development of a project for a plant producing pasteurized milk
dough
dough kneading
drink «zdorovia»
drinking milk
enzymes
equipment
equipment,
fermentation
fermented buttermilk drink
fermented drinks
fermented milk drinks
fermented milk products
fermented milk products,
first grade wheat flour
flavor fillers
flour
foam
fresh buttermilk
fresh cheese
fruits
functional butter
hard cheese
hard cheeses
high-fat cream converting
Horyn buns
ice cream
ice-cream
Kalachik
kefir
kefir product
kneading equipment
leaven
liquid foam
liquid sourdough
loaf
long loaf
low fat biokefir
Lviv croissants
market milk
mesophilic lactic sourdough
method of high-fat cream transformation
milk
milk kvass
milk product
milk separation
milk,
mustard bread
Mustard bread with sesame seeds
normalization
opara
oven
oven,
pasterization
pasteurization
pasteurized cream
pasteurized milk
pasteurized whey
Pereyaslav bread
plain yogurt
processed cheese
processed cheeses
production
productivity
project
Prydniprovsky bread
pідкa зaквaскa
quality
raw
raw material for processed cheese
re-equipment
recipe
recipes
reconstruction
roll
Rosinka bun
russian cheese
rye bread
Rye bread with cinnamon
saika
school buns
semolina flour
separate method
separate method of production
separation
shop
Sichovy bread
skimmed curd
skimmed fruit kefir
skimmed milk
soft cheeses
sour clotted milk
sour cream
sour milk drink
sour-milk snack
sourdough bread
special sourdough bread
spread
standard
standardization
standardized milk
standardized mix
steamless method
sweet acidolakt
Sweet cream butter «Selianske»
tasty lutsky bread
technical modernization
technical re-equipment
technological control
technological control
technological equipment
technological process
technology
technology of curd
technology of dairy products
technology requirements
Ternovsky loaf
the traditional method
thermostat method
unbaked method
urozhaynyi bread
urozhaynyi wheat bread
Volyn special bread
wheat bread from upholstery flour
wheat flour
wheat-rice bread
whey
whey drink
whey drinks
whey processing
whole milk
whole milk products
whole-milk products
yeast
yogurt
yogurt Blueberries
cир брусковий
«Simple Rye» bread
«Еlderly» bread
асортимент
асортимент продукції, product range
асортимент, assortment
ацидолакт солодкий
ацидофільне молоко,
ацидофільне молоко, acidophilic milk
ацидофільне молоко,acidophilic milk
ацидофілін
батон
батон «Колосок», loaf "Kolosok"
батон «Любительський»
батон «Нива»
батон Бутербродний з кмином, a loaf of sandwich with cumin
батон столичний
батон, loaf
батон, Печерський, loaf Pecherskyi
батони Терновські
батончики «До чаю», "To tea" bars
безопарний спосіб
безопарний спосіб, non-foam method
борошно
борошно вищого гатунку, flour of the highest grade
борошно пшеничне
борошно пшеничне вищого сорту, high-grade wheat flour
борошно пшеничне вищого сорту, wheat flour of the highest grade
борошно пшеничне другого сорту, second-grade wheat flour
борошно пшеничне першого сорту
борошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour,
борошно пшеничне першого сорту, first-grade wheat flour
бродіння
бродіння, fermentation
Булoчки шкільні
булка
булка «Завиток»
булка «Рівненська», "Rivnenska" bun
булки
булки “Горинь”
булочка
булочка «Айнан»
булочка «Росинка»
булочка Гречана, a bun of buckwheat
булочка Гірчична, bun Hirchichna
булочка Польова, bun Field
булочка Фантазія, bun Fantasy
булочка Чернівецька, bun Chernivtsi
булочка, bun
булочки
булочки «Слоїстий завиток»
булочки з маком
біойогурт
біокефір
біокефір знежирений
біокефір, biokefir
біфідоряжанка
Біфілайф
вершки
вершки пастеризовані
визрівання сиру
визрівання, maturation
визрілий сир
випікання
виробництво
виробництво масла
Виробництво масла, Butter production
виробництво ферментованих напоїв,production of fermented drinks,
густа житня закваска, thick rye sourdough
густа опара, thick dough
густа опара, thick foam
густа опара, thick opara
десерт сирковий фруктово-ягідний
дієтичний хліб, dietary bread
житнє борошно, rye flour
житнє обдирне борошно, rye flour
житні вироби, rye products
зaвapка
закваска
закваска рідкої консистенції, sourdough of liquid consistency
закваска, sourdough
закуска кисломолочна
заміс тіста
Запашний, Fragrant
збільшення потужностей, capacity increase
здобні вироби, butter products
знежирене молоко
зсідання
йогурт
йогурт полуничний, strawberry yogurt,
йогурт Чорниця
йогурт, yogurt
Калачик
квас молочний
кефір
кефір фруктовий нежирний
кефір, kefir
кефірний продукт
кисломолочний напій
кисломолочний продукт, fermented milk product
кисломолочний сир
кисломолочні напої
кисломолочні продукти
кмин
крем сирковий
маса сиркова
масло
масло вершкове
масло вершкове з наповнювачами
масло екстра, extra butter
масло з бета-каротином, butter with beta-carotene
масло медове, honey butter
масло селянське солодковершкове
масло функціонального призначення
масло шоколадне
маслоробна галузь
маслянка
маслянка свіжа
маслянка, buttermilk
мезофільна молочнокисла закваска
модернізація, modernization
молоко
молоко коров’яче
молоко незбиране, whole milk
молоко пастеризоване
молоко питне
молоко пряжене
молоко, mikl
молоко, milk
молочна продукція, dairy products
молочна сироватка
молочний продукт
молочно-білкові продукти,dairy-protein products
морозиво
м’які сири
наповнювачі
напій «здоров’я»
напій вершковий
напій з маслянки кавовий, coffee buttermilk drink
напій з маслянки ферментований
незбиране молоко
незбираномолочні продукти
нормалізація
нормалізована суміш
нормалізоване молоко
обдирне борошно
обладнання
обладнання,
обладнання, equipment
обробка згустку
опара
опара, opara
паляниця «Балашівська»
паляниця «Кременецька»
пастеризація
пастеризація, pasteurization
пастеризоване молоко
пастеризовані вершки, pasteurized cream
ПВЖВ
пекарня, bakery
переоснащення
переоснащення, re-equipment
переробка молока , processing of milk
переробка сироватки
перетворення високожирних вершків
печі, ovens
питне молоко, consumers milk,
плавлені сири
плетінка «Проста», braid "Prosta"
плетінка «Чернівецька», "Chernivetska" braid
плодова
подовий овальної форми, oval-shaped bread
подовий округлої форми, round-shaped bread
показники якості, quality indicators
продуктивність
проект цеху, shop project
простокваша
простокваша, sour clotted milk
проєкт
проєкт цеху, workshop project
проєкт, project,
проєкт, project
пшеничне борошно вищого сорту, high grade wheat flour
пшеничне борошно, wheat flour
піч
піч, oven
реконструкція
рецептура
рецептура, recipe
рецептура, recipes
рецептури
рогалик «Фруктовий»,"Fruit" bagel
рогалики Львівські
рогалі Козацькі
роздільний спосіб
роздільний спосіб виробництва
розрахунки
розрахунок
розроблення
Розроблення проєкту цеху, що виробляє молоко пастеризоване
розширення асортименту, expansion of the assortment
рослинні жири, vegetable fats
ряжанка, rhazhenka
рідка закваска
рідка опара
рідка опара, thin opara
сhocolate butter
сow’s milk
сurd products
сайка
сайка гірчична
сайка діабетична, diabetic saika
свіжий сир
сепарування
сепарування,
сепарування, milk separation
сепарування, separation
сир кисломолочний
сир кисломолочний нежирний
сир кисломолочний, cottage cheese
сир кисломолочний, curd
сир російський
сир чеддер
сир, cheese
сиркові вироби
сиркові вироби, curd articles
сирне зерно
сирне зерно, cheese grain
сирний згусток
сироватка
сироватка пастеризована
сироватка, whey
сироватковий напій
сироваткові напої
сировина
сировина для плавленого сиру
сировина, raw materials
сировина, raw materials до 10 слів
сиропридатна сировина
сичужний, rennet
сквашування
сквашування, acidification
сметана
спосіб перетворення високожирних вершків
спосіб перетворення високожирних вершків, method of high-fat transformation
спред
стандарт
сушіння, drying
твердий сир
тверді сири
термостатний спосіб
технологічне обладнання
технологічне обладнання, technological equipment
технологічний контроль
технологічний процес
технологічний процес, technological process
технологічні вимоги
технологія
технологія молочних продуктів
технологія сиру кисломолочного
технології, technology
технічне переоснащення
традиційний спосіб
тунельна піч, tunnel oven
тісто
тістомісильне статкування
тістомісильне устаткування
тістомісильне устаткування, kneading equipment
тістомісильні машини, dough kneading machines
ферменти
ферментовані напої
хліб
хліб Бердичівський
хліб До посту
хліб Монастирський
хліб Урожайний пшеничний
хліб Чіабата
хліб oсoбливий зaвapний
хліб «Summer»
хліб «Айдарський»
хліб «Гарбузовий», "Pumpkin" bread
хліб «Десертний», "Dessertny" bread
хліб «Домашній львівський», "Homemade Lviv bread"
хліб «Житній простий»
хліб «Карельський», «Karelian» bread
Хліб «Лівобережний», "Livoberezhny" bread
хліб «Насіннєвий», "Seed" bread
Хліб «Покровський з висівками», Pokrovsky bread with bran
хліб «Прикарпатський»
хліб «Пшенично-житній простий»
хліб «Ризький», «Riga» bread
хліб «Ромашка»
хліб «Святковий з посипкою», "Holiday bread with sprinkles"
хліб «Скибковий»,"Skybkovy" bread
хліб «Хуторянський», Khutoryansky bread
хліб «Чайний»
хліб «Європейський»
хліб «Іллінський», "Illinsky" bread
хліб Волинський особливий,
хліб Гірчичний з кунжутом
хліб Дніпровський з родзинками, bread Dniprovsky with raisins
хліб житньо-заварний
хліб житній
хліб Житній з корицею
хліб житній заварний
хліб Київський заварний
хліб Переяславський
хліб Придніпровський
хліб пшеничний
хліб пшеничний з оббивного борошна
хліб Пшенично-рисовий
хліб Росток
хліб Ситний з родзинками
хліб Смачний Луцький
хліб Столичний
хліб Січовий
хліб Таврійський
хліб Урожайний
хліб Шахтарський
хліб, bread
хлібзавод
хлібобулочні вироби, bakery products
цех
цех, shop
якість