Browsing "181 — Харчові технології (бакалаври)" by Subject butter

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Bachelor Thesis202225-de -2022Проект маслоцеху потужністю 36 Т молока за зміну з організацією переробки маслянкиПопадюк, Марія Віталіївна; Popadiuk, Mariia
Bachelor Thesis20211-de -2021Проєкт цеху з виробництва вершкового масла з організацією переробки вторинної сировини потужністю 30 т молока за змінуШимко, Віктор Юрійович; Shymko, Viktor Yuriiovych
Bachelor Thesis202226-de -2022Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та спредів способом ПВЖВ потужність переробки 22 т молока за змінуВеличко, Арсен Володимирович; Velychko, Arsen
Bachelor Thesisde -202329-de -2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового із наповнювачами способом ПВЖВ потужністю 80 т за добу незбираного молокаКачарай, Богдан Михайлович; Kacharai, Bohdan
Bachelor Thesisde -202328-de -2023Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добуГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Bachelor Thesis20245-de -2024Проєкт цеху з виробництва масла солодковершкового та спредів потужністю переробки незбираного молока 50 т/добуВоробчук, Іван Миколайович; Vorobchuk, Ivan
Bachelor Thesis202226-de -2022Проєкт цеху з виробництва масла функціонального призначення з організацією переробки маслянки потужністю 26 т молока за змінуЗварич, Антоніна Олегівна; Zvarych, Antonina
Bachelor Thesis20211-de -2021Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 5 т готової продукції за змінуМисюк, Антон Віталійович; Mysiuk, Anton Vitaliiovych