Lehitse "181 — Харчові технології (бакалаври)" Teema curd

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 8 8 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Bachelor Thesisjuu-202327-juu-2023Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добуГанущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras
Bachelor Thesisjuu-202329-juu-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesis20211-juu-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного з організацією переробки сироватки потужністю 23 т молока за змінуЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman Ivanovych
Bachelor Thesis202226-juu-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом потужністю переробки 21 т молока за змінуКухарчук, Мар’яна Вадимівна; Kukharchuk, Mariana
Bachelor Thesisjuu-202329-juu-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana
Bachelor Thesis202130-juu-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за змінуЛижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych
Bachelor Thesisjuu-202328-juu-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за змінуЧайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam
Bachelor Thesis202226-juu-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna