Prohlížení "181 — Харчові технології (бакалаври)" dle Předmět fermentation

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Bachelor Thesisčer-202329-čer-2023Проєкт цеху з виробництва м'яких сирів потужністю переробки15т незбираного молока за добуСалівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara
Bachelor Thesisčer-202327-čer-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового потужністю 37 т незбираного молока за зміну з організацією перероблення знежиреного молокаЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Bachelor Thesisčer-202329-čer-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesis202226-čer-2022Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 24 тони за змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Bachelor Thesisčer-202327-čer-2023Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 28 тон за змінуМізьолик, Анастасія Юріївна; Mizolyk, Anastasiia
Bachelor Thesis20234-čer-2023Проєкт цеху середньої потужності з виробництва хлібобулочних виробівКоляденко, Андрій Миколайович; Koliadenko, Andrii