Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31809

Tytuł: Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій
Inne tytuły: Content analysis of xenobiotics in fresh-frozen salad
Authors: Приліпко, Т. М.
Букалова, Н. В.
Prylipko, T.
Bukalova, N.
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет
Білоцерківський національний аграрний університет
Bibliographic description (Ukraine): Приліпко Т. М. Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій / Т. М. Приліпко, Н. В. Букалова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 229–230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Prylipko T., Bukalova N. (2020) Analiz umistu ksenobiotykiv u salatsi svizhomorozhenii [Content analysis of xenobiotics in fresh-frozen salad]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 229-230 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Data wydania: 14-maj-2020
Date of entry: 3-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil;
Zakresu czasowego: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 619
614.31
637.56
Strony: 2
Zakres stron: 229-230
Główna strona: 229
Strona końcowa: 230
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31809
ISBN: 978-966-305-093-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Wykaz piśmiennictwa: 1. Безпечність харчового продукту // Митна енциклопедія : у 2 т. / І. Г. Бережнюк (відп. ред.) та ін. – Хм. : ПП Мельник А. А., 2013. – Т. 1 : А – Л. – 472 с. – ISBN 978-617-7094-09-7.
2. Закон України «Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію»: (офіц. текст: за станом на 08 грудня 2015 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2016. – ғ 4, ст. 41.
3. Закон України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»: (офіц. текст: за станом на 15 січня 2015 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015. – ғ 14, ст. 96.
4. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»: (офіц. текст: за станом на 05 липня 2017 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2017. – ғ 31, ст. 343.
5. Система управління якістю. Вимоги : ДСТУ ISO 9001:2015. – [Чинний від 2015-09-01]. – К. : ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 20 с. – (Національний стандарт України, ISO 9001:2008, IDT). 2. Настанови щодо застосовування ДСТУ ISO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв (ISO 15161:2001, IDT) : ДСТУ ISO 15161:2004. – [Чинний від 2006-04- 01]. – К. : Держспоживстандарт України, 2004. – 39 с. – (Національний стандарт України, ISO 9001:2008, IDT).
6. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
References: 1. Bezpechnist kharchovoho produktu, Mytna entsyklopediia : u 2 t., I. H. Berezhniuk (vidp. red.) and other – Khm. : PP Melnyk A. A., 2013, V. 1 : A – L, 472 p, ISBN 978-617-7094-09-7.
2. Zakon Ukrainy "Pro vnesennia zmin do Dekretu Kabinetu Ministriv Ukrainy "Pro standartyzatsiiu i sertyfikatsiiu": (ofits. tekst: za stanom na 08 hrudnia 2015 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2016, ғ 4, P. 41.
3. Zakon Ukrainy "Pro tekhnichni rehlamenty ta otsinku vidpovidnosti": (ofits. tekst: za stanom na 15 sichnia 2015 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2015, ғ 14, P. 96.
4. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv": (ofits. tekst: za stanom na 05 lypnia 2017 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2017, ғ 31, P. 343.
5. Systema upravlinnia yakistiu. Vymohy : DSTU ISO 9001:2015, [Chynnyi vid 2015-09-01], K. : DP "UkrNDNTs", 2016, 20 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy, ISO 9001:2008, IDT). 2. Nastanovy shchodo zastosovuvannia DSTU ISO 9001:2001 u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv ta napoiv (ISO 15161:2001, IDT) : DSTU ISO 15161:2004, [Chynnyi vid 2006-04- 01], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2004, 39 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy, ISO 9001:2008, IDT).
6. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016).
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi