Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31809
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приліпко, Т. М. | |
dc.contributor.author | Букалова, Н. В. | |
dc.contributor.author | Prylipko, T. | |
dc.contributor.author | Bukalova, N. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Приліпко Т. М. Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій / Т. М. Приліпко, Н. В. Букалова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 229–230. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31809 | - |
dc.format.extent | 229-230 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Аналіз умісту ксенобіотиків у салаці свіжомороженій | |
dc.title.alternative | Content analysis of xenobiotics in fresh-frozen salad | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 619 | |
dc.subject.udc | 614.31 | |
dc.subject.udc | 637.56 | |
dc.relation.references | 1. Безпечність харчового продукту // Митна енциклопедія : у 2 т. / І. Г. Бережнюк (відп. ред.) та ін. – Хм. : ПП Мельник А. А., 2013. – Т. 1 : А – Л. – 472 с. – ISBN 978-617-7094-09-7. | |
dc.relation.references | 2. Закон України «Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію»: (офіц. текст: за станом на 08 грудня 2015 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2016. – ғ 4, ст. 41. | |
dc.relation.references | 3. Закон України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»: (офіц. текст: за станом на 15 січня 2015 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015. – ғ 14, ст. 96. | |
dc.relation.references | 4. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»: (офіц. текст: за станом на 05 липня 2017 р.) / Верховна Рада України. – Відомості Верховної Ради (ВВР), 2017. – ғ 31, ст. 343. | |
dc.relation.references | 5. Система управління якістю. Вимоги : ДСТУ ISO 9001:2015. – [Чинний від 2015-09-01]. – К. : ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 20 с. – (Національний стандарт України, ISO 9001:2008, IDT). 2. Настанови щодо застосовування ДСТУ ISO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв (ISO 15161:2001, IDT) : ДСТУ ISO 15161:2004. – [Чинний від 2006-04- 01]. – К. : Держспоживстандарт України, 2004. – 39 с. – (Національний стандарт України, ISO 9001:2008, IDT). | |
dc.relation.references | 6. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety // Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.relation.referencesen | 1. Bezpechnist kharchovoho produktu, Mytna entsyklopediia : u 2 t., I. H. Berezhniuk (vidp. red.) and other – Khm. : PP Melnyk A. A., 2013, V. 1 : A – L, 472 p, ISBN 978-617-7094-09-7. | |
dc.relation.referencesen | 2. Zakon Ukrainy "Pro vnesennia zmin do Dekretu Kabinetu Ministriv Ukrainy "Pro standartyzatsiiu i sertyfikatsiiu": (ofits. tekst: za stanom na 08 hrudnia 2015 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2016, ғ 4, P. 41. | |
dc.relation.referencesen | 3. Zakon Ukrainy "Pro tekhnichni rehlamenty ta otsinku vidpovidnosti": (ofits. tekst: za stanom na 15 sichnia 2015 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2015, ғ 14, P. 96. | |
dc.relation.referencesen | 4. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv": (ofits. tekst: za stanom na 05 lypnia 2017 y.), Verkhovna Rada Ukrainy, Vidomosti Verkhovnoi Rady (VVR), 2017, ғ 31, P. 343. | |
dc.relation.referencesen | 5. Systema upravlinnia yakistiu. Vymohy : DSTU ISO 9001:2015, [Chynnyi vid 2015-09-01], K. : DP "UkrNDNTs", 2016, 20 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy, ISO 9001:2008, IDT). 2. Nastanovy shchodo zastosovuvannia DSTU ISO 9001:2001 u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv ta napoiv (ISO 15161:2001, IDT) : DSTU ISO 15161:2004, [Chynnyi vid 2006-04- 01], K. : Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2004, 39 p, (Natsionalnyi standart Ukrainy, ISO 9001:2008, IDT). | |
dc.relation.referencesen | 6. Prylìpko, T.M., Prylìpko, l.V. Task and priorities of public policy of Ukraine in food safety industries and international normative legal bases of food safety, Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvian Republic, Rīga, 01–02 September 2016). | |
dc.identifier.citationen | Prylipko T., Bukalova N. (2020) Analiz umistu ksenobiotykiv u salatsi svizhomorozhenii [Content analysis of xenobiotics in fresh-frozen salad]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 229-230 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.contributor.affiliation | Білоцерківський національний аграрний університет | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 229 | |
dc.citation.epage | 230 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Prylipko_T-Content_analysis_of_xenobiotics_229-230.pdf | 932,24 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FAPMT_2020_Prylipko_T-Content_analysis_of_xenobiotics_229-230.djvu | 38,27 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FAPMT_2020_Prylipko_T-Content_analysis_of_xenobiotics_229-230__COVER.png | 522,84 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.