Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31805

Tytuł: Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас
Inne tytuły: Features of filtration-compression drying food masses
Authors: Кравець, О. І.
Шинкарик, М. М.
Kravets, O.
Shynkaryk, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О. І. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас / О. І. Кравець, М. М. Шинкарик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 223–224. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Kravets O., Shynkaryk M. (2020) Osoblyvosti filtratsiino-kompresiinoho sushinnia kharchovykh mas [Features of filtration-compression drying food masses]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 223-224 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Data wydania: 14-maj-2020
Date of entry: 3-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil;
Zakresu czasowego: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 637.3
Strony: 2
Zakres stron: 223-224
Główna strona: 223
Strona końcowa: 224
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31805
ISBN: 978-966-305-093-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Wykaz piśmiennictwa: 1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с.
2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR- convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177–182.
3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125–129.
4. D. Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769–783.
5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10 (17): 524–534.
6. Малежик І.Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І.Ф. Малежик, О.С. Бессараб, Г.М. Бандуренко, Т.М. Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – № 45. – С. 51–55.
7. Матківська І. Я. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом / І. Я. Матківська, В. М. Атаманюк, І. Р. Барна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ". – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 130–138.
8. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – № 1 (15). – С. 476–484.
References: 1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p.
2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR- convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177–182.
3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125–129.
4. D. Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769–783.
5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10 (17): 524–534.
6. Malezhyk I.F. Doslidzhennia protsesu NVCh-sushinnia morkvianykh vychavok pry oderzhanni karotynovmisnoho zbahachuvacha, I.F. Malezhyk, O.S. Bessarab, H.M. Bandurenko, T.M. Levkivska, Naukovi pratsi ONAKhT, 2014, No 45, P. 51–55.
7. Matkivska I. Ya. Kinetyka sushinnia zerna pshenytsi filtratsiinym metodom, I. Ya. Matkivska, V. M. Atamaniuk, I. R. Barna, Visnyk Nats. tekhn. un-tu "KhPI", Kharkiv : NTU "KhPI", 2014, No 17 (1060), P. 130–138.
8. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1 (15), P. 476–484.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi