Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31805
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравець, О. І. | |
dc.contributor.author | Шинкарик, М. М. | |
dc.contributor.author | Kravets, O. | |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:29Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:29Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Кравець О. І. Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас / О. І. Кравець, М. М. Шинкарик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 223–224. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31805 | - |
dc.format.extent | 223-224 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Особливості фільтраційно-компресійного сушіння харчових мас | |
dc.title.alternative | Features of filtration-compression drying food masses | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.3 | |
dc.relation.references | 1. Марценюк О.С. Процеси і апарати харчових виробництв : підручник / О.С. Марценюк, Л.М. Мельник – К. : НУХТ. – 2011. – 407 с. | |
dc.relation.references | 2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR- convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177–182. | |
dc.relation.references | 3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125–129. | |
dc.relation.references | 4. D. Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769–783. | |
dc.relation.references | 5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10 (17): 524–534. | |
dc.relation.references | 6. Малежик І.Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І.Ф. Малежик, О.С. Бессараб, Г.М. Бандуренко, Т.М. Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – № 45. – С. 51–55. | |
dc.relation.references | 7. Матківська І. Я. Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом / І. Я. Матківська, В. М. Атаманюк, І. Р. Барна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ". – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 130–138. | |
dc.relation.references | 8. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – № 1 (15). – С. 476–484. | |
dc.relation.referencesen | 1. Martseniuk O.S. Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv : pidruchnyk, O.S. Martseniuk, L.M. Melnyk – K. : NUKhT, 2011, 407 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. T. M. Afzal, T. Abe, Y. Hikida. Energy and quality aspects during combined FIR- convection drying of barley. Journal of Food Engineering. 1999 Dec; 42(4):177–182. | |
dc.relation.referencesen | 3. A. Sumorek, W. Pietrzyk. Influence of corona wind on the convective drying course. International Agrophysics. 2001 Jan; 15:125–129. | |
dc.relation.referencesen | 4. D. Wray, H.S. Ramaswamy Novel Concepts in Microwave Drying of Foods. Drying Technology. 2015 Apr; 7(33):769–783. | |
dc.relation.referencesen | 5. M. Zhanga, J. Tangb, A. S. Mujumdarc, S. Wangb. Trends in microwave-related drying of fruits and vegetables. Trends in Food Science and Technology. 2006 Oct; 10 (17): 524–534. | |
dc.relation.referencesen | 6. Malezhyk I.F. Doslidzhennia protsesu NVCh-sushinnia morkvianykh vychavok pry oderzhanni karotynovmisnoho zbahachuvacha, I.F. Malezhyk, O.S. Bessarab, H.M. Bandurenko, T.M. Levkivska, Naukovi pratsi ONAKhT, 2014, No 45, P. 51–55. | |
dc.relation.referencesen | 7. Matkivska I. Ya. Kinetyka sushinnia zerna pshenytsi filtratsiinym metodom, I. Ya. Matkivska, V. M. Atamaniuk, I. R. Barna, Visnyk Nats. tekhn. un-tu "KhPI", Kharkiv : NTU "KhPI", 2014, No 17 (1060), P. 130–138. | |
dc.relation.referencesen | 8. Shynkaryk M.M. Doslidzhennia kompresiino-filtratsiinykh kharakterystyk bilkovoi dyspersnoi fazy, M.M. Shynkaryk, O.I. Kravets, Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli, 2012, No 1 (15), P. 476–484. | |
dc.identifier.citationen | Kravets O., Shynkaryk M. (2020) Osoblyvosti filtratsiino-kompresiinoho sushinnia kharchovykh mas [Features of filtration-compression drying food masses]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 223-224 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 223 | |
dc.citation.epage | 224 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Kravets_O-Features_of_filtration_223-224.pdf | 927,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Kravets_O-Features_of_filtration_223-224.djvu | 34,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Kravets_O-Features_of_filtration_223-224__COVER.png | 511,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.