Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647

Title: Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області
Other Titles: Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region
Authors: Северіна, Ю. М.
Severina, Y. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Северіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70.
Bibliographic description (International): Severina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Issue Date: 23-ápr-2020
Date of entry: 19-máj-2020
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23 квітня 2020 року
23 April 2020
UDC: 330.341
379.83
Number of pages: 2
Page range: 69-70
Start page: 69
End page: 70
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205.
2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169.
References (International): 1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205.
2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169.
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!