Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647

Registre complet de metadades
Camp DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorСеверіна, Ю. М.
dc.contributor.authorSeverina, Y. M.
dc.coverage.temporal23 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23 April 2020
dc.date.accessioned2020-05-19T11:24:33Z-
dc.date.available2020-05-19T11:24:33Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationСеверіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70.
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647-
dc.format.extent69-70
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
dc.titleВикористання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області
dc.title.alternativeImplementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc330.341
dc.subject.udc379.83
dc.relation.references1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205.
dc.relation.references2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169.
dc.relation.referencesen1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205.
dc.relation.referencesen2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169.
dc.identifier.citationenSeverina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
dc.citation.spage69
dc.citation.epage70
dc.citation.conferenceⅨ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Apareix a les col·leccions:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.