Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647
Registre complet de metadades
Camp DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Северіна, Ю. М. | |
dc.contributor.author | Severina, Y. M. | |
dc.coverage.temporal | 23 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T11:24:33Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Северіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647 | - |
dc.format.extent | 69-70 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 | |
dc.title | Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області | |
dc.title.alternative | Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 330.341 | |
dc.subject.udc | 379.83 | |
dc.relation.references | 1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205. | |
dc.relation.references | 2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169. | |
dc.relation.referencesen | 1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205. | |
dc.relation.referencesen | 2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169. | |
dc.identifier.citationen | Severina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
dc.citation.spage | 69 | |
dc.citation.epage | 70 | |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ | |
Apareix a les col·leccions: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.djvu | 32,48 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.