Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647
| Titre: | Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області |
| Autre(s) titre(s): | Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region |
| Auteur(s): | Северіна, Ю. М. Severina, Y. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Северіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. |
| Bibliographic description (International): | Severina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
| Date de publication: | 23-avr-2020 |
| Date of entry: | 19-mai-2020 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
| UDC: | 330.341 379.83 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 69-70 |
| Start page: | 69 |
| End page: | 70 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| References (Ukraine): | 1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205. 2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169. |
| References (International): | 1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205. 2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.djvu | 32,48 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.