Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647
Назва: | Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області |
Інші назви: | Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region |
Автори: | Северіна, Ю. М. Severina, Y. M. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Северіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. |
Bibliographic description: | Severina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 19-тра-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
УДК: | 330.341 379.83 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 69-70 |
Початкова сторінка: | 69 |
Кінцева сторінка: | 70 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205. 2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169. |
References: | 1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205. 2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.djvu | 32,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.