กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635
Başlık: | Ресторанний бізнес в умовах карантину |
Diğer Başlıklar: | Restaurant business in quarantine conditions |
Yazarlar: | Крочак, В. В. Стойко, І. І. Krochak, V. V. Stoyko, I. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Крочак В. В. Ресторанний бізнес в умовах карантину / Крочак В. В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 45–46. |
Bibliographic description (International): | Krochak V. V., Stoyko I. I. (2020) Restorannyi biznes v umovakh karantynu [Restaurant business in quarantine conditions]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Yayın Tarihi: | 23-Nis-2020 |
Date of entry: | 19-May-2020 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
UDC: | 338.4 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 45-46 |
Start page: | 45 |
End page: | 46 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.pdf | 885,66 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.djvu | 34,75 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.