Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635
Назва: | Ресторанний бізнес в умовах карантину |
Інші назви: | Restaurant business in quarantine conditions |
Автори: | Крочак, В. В. Стойко, І. І. Krochak, V. V. Stoyko, I. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Крочак В. В. Ресторанний бізнес в умовах карантину / Крочак В. В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 45–46. |
Bibliographic description: | Krochak V. V., Stoyko I. I. (2020) Restorannyi biznes v umovakh karantynu [Restaurant business in quarantine conditions]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 19-тра-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
УДК: | 338.4 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 45-46 |
Початкова сторінка: | 45 |
Кінцева сторінка: | 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.pdf | 885,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.djvu | 34,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.