Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635
Tytuł: | Ресторанний бізнес в умовах карантину |
Inne tytuły: | Restaurant business in quarantine conditions |
Authors: | Крочак, В. В. Стойко, І. І. Krochak, V. V. Stoyko, I. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Крочак В. В. Ресторанний бізнес в умовах карантину / Крочак В. В., Стойко І. І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 45–46. |
Bibliographic description (International): | Krochak V. V., Stoyko I. I. (2020) Restorannyi biznes v umovakh karantynu [Restaurant business in quarantine conditions]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 45-46 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 19-maj-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
UDC: | 338.4 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 45-46 |
Główna strona: | 45 |
Strona końcowa: | 46 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31635 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.pdf | 885,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46.djvu | 34,75 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Krochak_V_V-Restaurant_business_in_45-46__COVER.png | 1,29 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi