霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634
| Title: | Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля |
| Other Titles: | The potential of the restaurant business of the western podillya |
| Authors: | Криськова, Л. П. Криськова, С. А. Kryskova, L. P. Kryskova, S. A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Криськова Л. П. Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля / Криськова Л. П., Криськова С. А. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 44. |
| Bibliographic description (International): | Kryskova L. P., Kryskova S. A. (2020) Potentsial restorannoho biznesu zakhidnoho podillia [The potential of the restaurant business of the western podillya]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 44 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
| Issue Date: | 23-四月-2020 |
| Date of entry: | 19-五月-2020 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
| UDC: | 677 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 44 |
| Start page: | 44 |
| End page: | 44 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.pdf | 506,28 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.djvu | 21,58 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44__COVER.png | 1,39 MB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.