Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634
Tytuł: | Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля |
Inne tytuły: | The potential of the restaurant business of the western podillya |
Authors: | Криськова, Л. П. Криськова, С. А. Kryskova, L. P. Kryskova, S. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Криськова Л. П. Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля / Криськова Л. П., Криськова С. А. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 44. |
Bibliographic description (International): | Kryskova L. P., Kryskova S. A. (2020) Potentsial restorannoho biznesu zakhidnoho podillia [The potential of the restaurant business of the western podillya]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 44 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 19-maj-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
UDC: | 677 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 44 |
Główna strona: | 44 |
Strona końcowa: | 44 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.pdf | 506,28 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.djvu | 21,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi