Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634

ชื่อเรื่อง: Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The potential of the restaurant business of the western podillya
ผู้แต่ง: Криськова, Л. П.
Криськова, С. А.
Kryskova, L. P.
Kryskova, S. A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Криськова Л. П. Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля / Криськова Л. П., Криськова С. А. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 44.
Bibliographic description (International): Kryskova L. P., Kryskova S. A. (2020) Potentsial restorannoho biznesu zakhidnoho podillia [The potential of the restaurant business of the western podillya]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 44 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“
วันที่เผยแพร่: 23-เมษ-2020
Date of entry: 19-พฤษ-2020
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23 квітня 2020 року
23 April 2020
UDC: 677
Number of pages: 1
Page range: 44
Start page: 44
End page: 44
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.pdf506,28 kBAdobe PDFดู/เปิด
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.djvu21,58 kBDjVuดู/เปิด
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44__COVER.png1,39 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น