Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634
Назва: | Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля |
Інші назви: | The potential of the restaurant business of the western podillya |
Автори: | Криськова, Л. П. Криськова, С. А. Kryskova, L. P. Kryskova, S. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Криськова Л. П. Потенціал ресторанного бізнесу західного поділля / Криськова Л. П., Криськова С. А. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 44. |
Bibliographic description: | Kryskova L. P., Kryskova S. A. (2020) Potentsial restorannoho biznesu zakhidnoho podillia [The potential of the restaurant business of the western podillya]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 44 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 19-тра-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
УДК: | 677 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 44 |
Початкова сторінка: | 44 |
Кінцева сторінка: | 44 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31634 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.pdf | 506,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44.djvu | 21,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SEVIRBS_2020_Kryskova_L_P-The_potential_of_the_restaurant_44__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.