Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
        
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501
 
| Назва: | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | 
| Автори: | Андрушків, Богдан Дудкін, Павло Малюта, Людмила Мельник, Лілія Нагорняк, Галина Островська, Галина Паляниця, Віктор Стойко, Ігор Федишин, Ірина Шерстюк, Роман Кузь, Тетяна | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи» / укл. : Андрушків Б , Дудкін П , Малюта Л , Мельник Л та інш. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 100 с. | 
| Дата публікації: | вер-2018 | 
| Дата внесення: | 21-кві-2020 | 
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Країна (код): | UA | 
| Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Кількість сторінок: | 100 | 
| Діапазон сторінок: | 1-100 | 
| Початкова сторінка: | 1 | 
| Кінцева сторінка: | 100 | 
| Короткий огляд (реферат): | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501 | 
| Власник авторського права: | „© Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С. Нагорняк, Г.Й. Островська, В.А. Паляниця, І.І. Стойко, І.Б. Федишин, Р.П. Шерстюк, Т.І. Кузь “, 2019 | 
| Тип вмісту: | Methodical recommendations | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 241_Ekzamen_z_fahu.pdf | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
| 241_Ekzamen_z_fahu__COVER.png | 191,54 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора
            	