กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
                
        
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501
 
| ชื่อเรื่อง: | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | 
| ผู้แต่ง: | Андрушків, Богдан Дудкін, Павло Малюта, Людмила Мельник, Лілія Нагорняк, Галина Островська, Галина Паляниця, Віктор Стойко, Ігор Федишин, Ірина Шерстюк, Роман Кузь, Тетяна | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи» / укл. : Андрушків Б , Дудкін П , Малюта Л , Мельник Л та інш. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 100 с. | 
| วันที่เผยแพร่: | กัน-2018 | 
| Date of entry: | 21-เมษ-2020 | 
| สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Country (code): | UA | 
| Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Number of pages: | 100 | 
| Page range: | 1-100 | 
| Start page: | 1 | 
| End page: | 100 | 
| บทคัดย่อ: | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501 | 
| Copyright owner: | „© Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С. Нагорняк, Г.Й. Островська, В.А. Паляниця, І.І. Стойко, І.Б. Федишин, Р.П. Шерстюк, Т.І. Кузь “, 2019 | 
| Content type: | Methodical recommendations | 
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | 
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| 241_Ekzamen_z_fahu.pdf | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | 1,47 MB | Adobe PDF | ดู/เปิด | 
| 241_Ekzamen_z_fahu__COVER.png | 191,54 kB | image/png | ดู/เปิด | 
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ
            	