Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрушків, Богдан | - |
dc.contributor.author | Дудкін, Павло | - |
dc.contributor.author | Малюта, Людмила | - |
dc.contributor.author | Мельник, Лілія | - |
dc.contributor.author | Нагорняк, Галина | - |
dc.contributor.author | Островська, Галина | - |
dc.contributor.author | Паляниця, Віктор | - |
dc.contributor.author | Стойко, Ігор | - |
dc.contributor.author | Федишин, Ірина | - |
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман | - |
dc.contributor.author | Кузь, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T09:10:01Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T09:10:01Z | - |
dc.date.issued | 2018-09 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи» / укл. : Андрушків Б , Дудкін П , Малюта Л , Мельник Л та інш. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 100 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501 | - |
dc.description.abstract | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | uk_UA |
dc.format.extent | 1-100 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | „© Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С. Нагорняк, Г.Й. Островська, В.А. Паляниця, І.І. Стойко, І.Б. Федишин, Р.П. Шерстюк, Т.І. Кузь “, 2019 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.format.pages | 100 | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
dc.citation.spage | 1 | - |
dc.citation.epage | 100 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
241_Ekzamen_z_fahu.pdf | У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
241_Ekzamen_z_fahu__COVER.png | 191,54 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора