Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426
Назва: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки |
Інші назви: | Prospects for the development of the restaurant business in the digital economy |
Автори: | Блавіцька, Вікторія Blavitska, Viktoriia |
Приналежність: | Тернопільський національний економічний університет м. Тернопіль, Україна Ternopil National Economic University Ternopil, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Блавіцька В. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки / Блавіцька Вікторія // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня 2020 року. — Т., 2020. — С. 28–29. — (Особливості інтеграції держави, бізнесу, науки, освіти в умовах цифровізації суспільства). |
Bibliographic description: | Blavitska V. (2020) Perspektyvy rozvytku restorannoho biznesu v umovakh tsyfrovoi ekonomiky [Prospects for the development of the restaurant business in the digital economy]. Proceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 31 March 2020), pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2020 Proceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2020 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 31-бер-2020 |
Дата внесення: | 17-кві-2020 |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 31 березня 2020 року 31 March 2020 |
УДК: | 334.021 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 28-29 |
Початкова сторінка: | 28 |
Кінцева сторінка: | 29 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426 |
ISBN: | 978-617-7331-99-4 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://joinposter.com/ua https://www.ubereats.com/ru-UA/ |
Перелік літератури: | 1. Даниленко О.В, Зоценко Л.М, Братіцел М.Л. Пріоритети розвитку цифрових технологій у ресторанному бізнесі (foodtech) в Україні. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. 2019. № 2. С. 95-101. 2. Кукліна Т. С. Управління якістю обслуговування у закладах ресторанного господарства. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України. 2019. С. 72-75. 3. Сокирник І.В. Формування та реалізація стратегій підприємств ресторанного господарства в умовах цифрової трансформації економіки. Вісник Хмельницького національного університету. 2019. № 3. С. 165-171. 4. Автоматизація ресторану, кафе та магазину на планшеті Poster. URL: https://joinposter.com/ua 5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/ |
References: | 1. Danylenko O.V, Zotsenko L.M, Bratitsel M.L. Priorytety rozvytku tsyfrovykh tekhnolohii u restorannomu biznesi (foodtech) v Ukraini. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. 2019. No 2. P. 95-101. 2. Kuklina T. S. Upravlinnia yakistiu obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Turystychnyi ta hotelno-restorannyi biznes: svitovyi dosvid ta perspektyvy rozvytku dlia Ukrainy. 2019. P. 72-75. 3. Sokyrnyk I.V. Formuvannia ta realizatsiia stratehii pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v umovakh tsyfrovoi transformatsii ekonomiky. Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu. 2019. No 3. P. 165-171. 4. Avtomatyzatsiia restoranu, kafe ta mahazynu na plansheti Poster. URL: https://joinposter.com/ua 5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІV Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKP_2020_Blavitska_V-Prospects_for_the_development_28-29.pdf | 449,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKP_2020_Blavitska_V-Prospects_for_the_development_28-29.djvu | 35,17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKP_2020_Blavitska_V-Prospects_for_the_development_28-29__COVER.png | 410,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.