Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426

Назва: Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки
Інші назви: Prospects for the development of the restaurant business in the digital economy
Автори: Блавіцька, Вікторія
Blavitska, Viktoriia
Приналежність: Тернопільський національний економічний університет м. Тернопіль, Україна
Ternopil National Economic University Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Блавіцька В. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки / Блавіцька Вікторія // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня 2020 року. — Т., 2020. — С. 28–29. — (Особливості інтеграції держави, бізнесу, науки, освіти в умовах цифровізації суспільства).
Bibliographic description: Blavitska V. (2020) Perspektyvy rozvytku restorannoho biznesu v umovakh tsyfrovoi ekonomiky [Prospects for the development of the restaurant business in the digital economy]. Proceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 31 March 2020), pp. 28-29 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2020
Proceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2020
Конференція/захід: Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 31-бер-2020
Дата внесення: 17-кві-2020
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 31 березня 2020 року
31 March 2020
УДК: 334.021
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 28-29
Початкова сторінка: 28
Кінцева сторінка: 29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426
ISBN: 978-617-7331-99-4
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://joinposter.com/ua
https://www.ubereats.com/ru-UA/
Перелік літератури: 1. Даниленко О.В, Зоценко Л.М, Братіцел М.Л. Пріоритети розвитку цифрових технологій у ресторанному бізнесі (foodtech) в Україні. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. 2019. № 2. С. 95-101.
2. Кукліна Т. С. Управління якістю обслуговування у закладах ресторанного господарства. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України. 2019. С. 72-75.
3. Сокирник І.В. Формування та реалізація стратегій підприємств ресторанного господарства в умовах цифрової трансформації економіки. Вісник Хмельницького національного університету. 2019. № 3. С. 165-171.
4. Автоматизація ресторану, кафе та магазину на планшеті Poster. URL: https://joinposter.com/ua
5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/
References: 1. Danylenko O.V, Zotsenko L.M, Bratitsel M.L. Priorytety rozvytku tsyfrovykh tekhnolohii u restorannomu biznesi (foodtech) v Ukraini. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. 2019. No 2. P. 95-101.
2. Kuklina T. S. Upravlinnia yakistiu obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Turystychnyi ta hotelno-restorannyi biznes: svitovyi dosvid ta perspektyvy rozvytku dlia Ukrainy. 2019. P. 72-75.
3. Sokyrnyk I.V. Formuvannia ta realizatsiia stratehii pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v umovakh tsyfrovoi transformatsii ekonomiky. Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu. 2019. No 3. P. 165-171.
4. Avtomatyzatsiia restoranu, kafe ta mahazynu na plansheti Poster. URL: https://joinposter.com/ua
5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІV Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.