Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлавіцька, Вікторія
dc.contributor.authorBlavitska, Viktoriia
dc.coverage.temporal31 березня 2020 року
dc.coverage.temporal31 March 2020
dc.date.accessioned2020-04-17T14:15:57Z-
dc.date.available2020-04-17T14:15:57Z-
dc.date.created2020-03-31
dc.date.issued2020-03-31
dc.identifier.citationБлавіцька В. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки / Блавіцька Вікторія // Матеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня 2020 року. — Т., 2020. — С. 28–29. — (Особливості інтеграції держави, бізнесу, науки, освіти в умовах цифровізації суспільства).
dc.identifier.isbn978-617-7331-99-4
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31426-
dc.format.extent28-29
dc.language.isouk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2020
dc.relation.ispartofProceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2020
dc.relation.urihttps://joinposter.com/ua
dc.relation.urihttps://www.ubereats.com/ru-UA/
dc.titleПерспективи розвитку ресторанного бізнесу в умовах цифрової економіки
dc.title.alternativeProspects for the development of the restaurant business in the digital economy
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc334.021
dc.relation.references1. Даниленко О.В, Зоценко Л.М, Братіцел М.Л. Пріоритети розвитку цифрових технологій у ресторанному бізнесі (foodtech) в Україні. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. 2019. № 2. С. 95-101.
dc.relation.references2. Кукліна Т. С. Управління якістю обслуговування у закладах ресторанного господарства. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України. 2019. С. 72-75.
dc.relation.references3. Сокирник І.В. Формування та реалізація стратегій підприємств ресторанного господарства в умовах цифрової трансформації економіки. Вісник Хмельницького національного університету. 2019. № 3. С. 165-171.
dc.relation.references4. Автоматизація ресторану, кафе та магазину на планшеті Poster. URL: https://joinposter.com/ua
dc.relation.references5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/
dc.relation.referencesen1. Danylenko O.V, Zotsenko L.M, Bratitsel M.L. Priorytety rozvytku tsyfrovykh tekhnolohii u restorannomu biznesi (foodtech) v Ukraini. Vcheni zapysky TNU imeni V. I. Vernadskoho. 2019. No 2. P. 95-101.
dc.relation.referencesen2. Kuklina T. S. Upravlinnia yakistiu obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Turystychnyi ta hotelno-restorannyi biznes: svitovyi dosvid ta perspektyvy rozvytku dlia Ukrainy. 2019. P. 72-75.
dc.relation.referencesen3. Sokyrnyk I.V. Formuvannia ta realizatsiia stratehii pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v umovakh tsyfrovoi transformatsii ekonomiky. Visnyk Khmelnytskoho natsionalnoho universytetu. 2019. No 3. P. 165-171.
dc.relation.referencesen4. Avtomatyzatsiia restoranu, kafe ta mahazynu na plansheti Poster. URL: https://joinposter.com/ua
dc.relation.referencesen5. Uber Eats. URL: https://www.ubereats.com/ru-UA/
dc.identifier.citationenBlavitska V. (2020) Perspektyvy rozvytku restorannoho biznesu v umovakh tsyfrovoi ekonomiky [Prospects for the development of the restaurant business in the digital economy]. Proceedings of the 4th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 31 March 2020), pp. 28-29 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний економічний університет м. Тернопіль, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil National Economic University Ternopil, Ukraine
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅳ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
dc.citation.spage28
dc.citation.epage29
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Розташовується у зібраннях:ІV Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.