Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31063
Title: | Особливості замішування різних видів тіста |
Other Titles: | Features of mixing of different dough types |
Authors: | Білик, Т. В. Bilyk, T. V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Білик Т. В. Особливості замішування різних видів тіста / Т. В. Білик // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 94. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Bilyk T. V. (2019) Osoblyvosti zamishuvannia riznykh vydiv tista [Features of mixing of different dough types]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 94 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Issue Date: | 27-nov-2019 |
Date of entry: | 5-feb-2020 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
UDC: | 664.653 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 94 |
Start page: | 94 |
End page: | 94 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31063 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94.pdf | 166,6 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94.djvu | 15,75 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94__COVER.png | 416,27 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!