Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31063
| Назва: | Особливості замішування різних видів тіста |
| Інші назви: | Features of mixing of different dough types |
| Автори: | Білик, Т. В. Bilyk, T. V. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Білик Т. В. Особливості замішування різних видів тіста / Т. В. Білик // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 94. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description: | Bilyk T. V. (2019) Osoblyvosti zamishuvannia riznykh vydiv tista [Features of mixing of different dough types]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 94 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Том: | 3 |
| Дата публікації: | 27-лис-2019 |
| Дата внесення: | 5-лют-2020 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
| УДК: | 664.653 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 94 |
| Початкова сторінка: | 94 |
| Кінцева сторінка: | 94 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31063 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94.pdf | 166,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94.djvu | 15,75 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| MNTKv3_2019v3_Bilyk_T_V-Features_of_mixing_of_different_94__COVER.png | 416,27 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.