Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059

Título: Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях
Outros títulos: Application of natural flavors in fermented milk
Autor: Шум, А. О.
Крупа, Ольга Миколаївна
Shum, A. O.
Krupa, O. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імвана Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шум А. О. Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях / А. О. Шум, О. М. Крупа // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 90. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Shum A. O., Krupa O. M. (2019) Vykorystannia naturalnykh smako-aromatychnykh napovniuvachiv v kyslomolochnykh napoiakh [Application of natural flavors in fermented milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 90 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Data: 27-Nov-2019
Date of entry: 5-Fev-2020
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
DOI: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194, https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548
UDC: 637.146.1
Number of pages: 1
Page range: 90
Start page: 90
End page: 90
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
URL for reference material: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548
References (Ukraine): 1. The influence of cryopowder ”Garbuz” on the technology of curds of different fat content / Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V. // EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194
2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda" / Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548
References (International): 1. The influence of cryopowder "Garbuz" on the technology of curds of different fat content, Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V., EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194
2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda", Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O., Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.