Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059
Titolo: | Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях |
Titoli alternativi: | Application of natural flavors in fermented milk |
Autori: | Шум, А. О. Крупа, Ольга Миколаївна Shum, A. O. Krupa, O. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імвана Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шум А. О. Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях / А. О. Шум, О. М. Крупа // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 90. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Shum A. O., Krupa O. M. (2019) Vykorystannia naturalnykh smako-aromatychnykh napovniuvachiv v kyslomolochnykh napoiakh [Application of natural flavors in fermented milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 90 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Data: | 27-nov-2019 |
Date of entry: | 5-feb-2020 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
DOI: | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194, https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 |
UDC: | 637.146.1 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 90 |
Start page: | 90 |
End page: | 90 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
URL for reference material: | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 |
References (Ukraine): | 1. The influence of cryopowder ”Garbuz” on the technology of curds of different fat content / Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V. // EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda" / Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 |
References (International): | 1. The influence of cryopowder "Garbuz" on the technology of curds of different fat content, Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V., EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda", Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O., Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90.pdf | 167,69 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90.djvu | 18,63 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90__COVER.png | 435,74 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.