Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059
Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шум, А. О. | |
| dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | |
| dc.contributor.author | Shum, A. O. | |
| dc.contributor.author | Krupa, O. M. | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 листопада 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 november 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
| dc.date.created | 2019-11-27 | |
| dc.date.issued | 2019-11-27 | |
| dc.identifier.citation | Шум А. О. Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях / А. О. Шум, О. М. Крупа // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 90. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31059 | - |
| dc.format.extent | 90 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 | |
| dc.title | Використання натуральних смако-ароматичних наповнювачів в кисломолочних напоях | |
| dc.title.alternative | Application of natural flavors in fermented milk | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.146.1 | |
| dc.relation.references | 1. The influence of cryopowder ”Garbuz” on the technology of curds of different fat content / Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V. // EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 | |
| dc.relation.references | 2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda" / Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 | |
| dc.relation.referencesen | 1. The influence of cryopowder "Garbuz" on the technology of curds of different fat content, Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V., EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 | |
| dc.relation.referencesen | 2. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda", Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O., Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 | |
| dc.identifier.citationen | Shum A. O., Krupa O. M. (2019) Vykorystannia naturalnykh smako-aromatychnykh napovniuvachiv v kyslomolochnykh napoiakh [Application of natural flavors in fermented milk]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 90 [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.doi | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194, https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імвана Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.spage | 90 | |
| dc.citation.epage | 90 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
| Показва се в Колекции: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90.pdf | 167,69 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90.djvu | 18,63 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| MNTKv3_2019v3_Shum_A_O-Application_of_natural_flavors_90__COVER.png | 435,74 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.