Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046
Titel: | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю |
Övriga titlar: | Prospects of creams with reduced calories |
Författare: | Дмитрук, Р. О. Бендерська, О. В. Шутюк, В. В. Dmytruk, R. O. Benderska, O. V. Shutyuk, V. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дмитрук Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 75–76. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Dmytruk R. O., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Perspektyvy stvorennia fruktovykh sousiv zi znyzhenoiu kaloriinistiu [Prospects of creams with reduced calories]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 75-76 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Utgivningsdatum: | 27-nov-2019 |
Date of entry: | 5-feb-2020 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
UDC: | 664.68 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 75-76 |
Start page: | 75 |
End page: | 76 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
References (Ukraine): | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages // Pure and applied chemistry. 2002. Т. 74. № 7. С.1281–1289. 2. Munro I.C. и др. Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data // Food andchemical toxicology. 1998. Т. 36. С.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. № 1. С.71–75. 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry // Food chemistry. 1996. Т. 56. С. 291–302. 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology / ред. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. 5. Коломникова Я.П., Дерканосова А.А., Мануковская М.В., Литвинова Е.В. Влияние нетрадиционного растительного сырья на биотехнологические свойства и структуру сдобного теста // Вестник ВГУИТ. 2015. № 3(56). С. 157-160. |
References (International): | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages, Pure and applied chemistry. 2002. V. 74. No 7. P.1281–1289. 2. Munro I.C. and other Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data, Food andchemical toxicology. 1998. V. 36. P.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. No 1. P.71–75. 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry, Food chemistry. 1996. V. 56. P. 291–302. 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, red. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. 5. Kolomnikova Ia.P., Derkanosova A.A., Manukovskaia M.V., Litvinova E.V. Vliianie netraditsionnoho rastitelnoho syria na biotekhnolohicheskie svoistva i strukturu sdobnoho testa, Vestnik VHUIT. 2015. No 3(56). P. 157-160. |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.pdf | 329,89 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.djvu | 33,87 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76__COVER.png | 464,86 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!