Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046

Titel: Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю
Övriga titlar: Prospects of creams with reduced calories
Författare: Дмитрук, Р. О.
Бендерська, О. В.
Шутюк, В. В.
Dmytruk, R. O.
Benderska, O. V.
Shutyuk, V. V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дмитрук Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 75–76. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Dmytruk R. O., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Perspektyvy stvorennia fruktovykh sousiv zi znyzhenoiu kaloriinistiu [Prospects of creams with reduced calories]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 75-76 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Utgivningsdatum: 27-nov-2019
Date of entry: 5-feb-2020
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
UDC: 664.68
Number of pages: 2
Page range: 75-76
Start page: 75
End page: 76
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
References (Ukraine): 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages // Pure and applied chemistry. 2002. Т. 74. № 7. С.1281–1289.
2. Munro I.C. и др. Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data // Food andchemical toxicology. 1998. Т. 36. С.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. № 1. С.71–75.
3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry // Food chemistry. 1996. Т. 56. С. 291–302.
4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology / ред. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c.
5. Коломникова Я.П., Дерканосова А.А., Мануковская М.В., Литвинова Е.В. Влияние нетрадиционного растительного сырья на биотехнологические свойства и структуру сдобного теста // Вестник ВГУИТ. 2015. № 3(56). С. 157-160.
References (International): 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages, Pure and applied chemistry. 2002. V. 74. No 7. P.1281–1289.
2. Munro I.C. and other Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data, Food andchemical toxicology. 1998. V. 36. P.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. No 1. P.71–75.
3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry, Food chemistry. 1996. V. 56. P. 291–302.
4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, red. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c.
5. Kolomnikova Ia.P., Derkanosova A.A., Manukovskaia M.V., Litvinova E.V. Vliianie netraditsionnoho rastitelnoho syria na biotekhnolohicheskie svoistva i strukturu sdobnoho testa, Vestnik VHUIT. 2015. No 3(56). P. 157-160.
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!