Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрук, Р. О.
dc.contributor.authorБендерська, О. В.
dc.contributor.authorШутюк, В. В.
dc.contributor.authorDmytruk, R. O.
dc.contributor.authorBenderska, O. V.
dc.contributor.authorShutyuk, V. V.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 november 2019
dc.date.accessioned2020-02-05T12:39:33Z-
dc.date.available2020-02-05T12:39:33Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationДмитрук Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 75–76. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046-
dc.format.extent75-76
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
dc.titleПерспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю
dc.title.alternativeProspects of creams with reduced calories
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.68
dc.relation.references1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages // Pure and applied chemistry. 2002. Т. 74. № 7. С.1281–1289.
dc.relation.references2. Munro I.C. и др. Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data // Food andchemical toxicology. 1998. Т. 36. С.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. № 1. С.71–75.
dc.relation.references3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry // Food chemistry. 1996. Т. 56. С. 291–302.
dc.relation.references4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology / ред. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c.
dc.relation.references5. Коломникова Я.П., Дерканосова А.А., Мануковская М.В., Литвинова Е.В. Влияние нетрадиционного растительного сырья на биотехнологические свойства и структуру сдобного теста // Вестник ВГУИТ. 2015. № 3(56). С. 157-160.
dc.relation.referencesen1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages, Pure and applied chemistry. 2002. V. 74. No 7. P.1281–1289.
dc.relation.referencesen2. Munro I.C. and other Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data, Food andchemical toxicology. 1998. V. 36. P.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. No 1. P.71–75.
dc.relation.referencesen3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry, Food chemistry. 1996. V. 56. P. 291–302.
dc.relation.referencesen4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, red. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c.
dc.relation.referencesen5. Kolomnikova Ia.P., Derkanosova A.A., Manukovskaia M.V., Litvinova E.V. Vliianie netraditsionnoho rastitelnoho syria na biotekhnolohicheskie svoistva i strukturu sdobnoho testa, Vestnik VHUIT. 2015. No 3(56). P. 157-160.
dc.identifier.citationenDmytruk R. O., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Perspektyvy stvorennia fruktovykh sousiv zi znyzhenoiu kaloriinistiu [Prospects of creams with reduced calories]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 75-76 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage75
dc.citation.epage76
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.