Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрук, Р. О. | |
dc.contributor.author | Бендерська, О. В. | |
dc.contributor.author | Шутюк, В. В. | |
dc.contributor.author | Dmytruk, R. O. | |
dc.contributor.author | Benderska, O. V. | |
dc.contributor.author | Shutyuk, V. V. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 листопада 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 27-28 november 2019 | |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T12:39:33Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T12:39:33Z | - |
dc.date.created | 2019-11-27 | |
dc.date.issued | 2019-11-27 | |
dc.identifier.citation | Дмитрук Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 75–76. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046 | - |
dc.format.extent | 75-76 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 | |
dc.title | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю | |
dc.title.alternative | Prospects of creams with reduced calories | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.68 | |
dc.relation.references | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages // Pure and applied chemistry. 2002. Т. 74. № 7. С.1281–1289. | |
dc.relation.references | 2. Munro I.C. и др. Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data // Food andchemical toxicology. 1998. Т. 36. С.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. № 1. С.71–75. | |
dc.relation.references | 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry // Food chemistry. 1996. Т. 56. С. 291–302. | |
dc.relation.references | 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology / ред. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. | |
dc.relation.references | 5. Коломникова Я.П., Дерканосова А.А., Мануковская М.В., Литвинова Е.В. Влияние нетрадиционного растительного сырья на биотехнологические свойства и структуру сдобного теста // Вестник ВГУИТ. 2015. № 3(56). С. 157-160. | |
dc.relation.referencesen | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages, Pure and applied chemistry. 2002. V. 74. No 7. P.1281–1289. | |
dc.relation.referencesen | 2. Munro I.C. and other Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data, Food andchemical toxicology. 1998. V. 36. P.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. No 1. P.71–75. | |
dc.relation.referencesen | 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry, Food chemistry. 1996. V. 56. P. 291–302. | |
dc.relation.referencesen | 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, red. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. | |
dc.relation.referencesen | 5. Kolomnikova Ia.P., Derkanosova A.A., Manukovskaia M.V., Litvinova E.V. Vliianie netraditsionnoho rastitelnoho syria na biotekhnolohicheskie svoistva i strukturu sdobnoho testa, Vestnik VHUIT. 2015. No 3(56). P. 157-160. | |
dc.identifier.citationen | Dmytruk R. O., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Perspektyvy stvorennia fruktovykh sousiv zi znyzhenoiu kaloriinistiu [Prospects of creams with reduced calories]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 75-76 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 75 | |
dc.citation.epage | 76 | |
dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.pdf | 329,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.djvu | 33,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76__COVER.png | 464,86 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.