Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046
Tytuł: | Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю |
Inne tytuły: | Prospects of creams with reduced calories |
Authors: | Дмитрук, Р. О. Бендерська, О. В. Шутюк, В. В. Dmytruk, R. O. Benderska, O. V. Shutyuk, V. V. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Cytat: | Дмитрук Р. О. Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністю / Р. О. Дмитрук, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 75–76. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Dmytruk R. O., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Perspektyvy stvorennia fruktovykh sousiv zi znyzhenoiu kaloriinistiu [Prospects of creams with reduced calories]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 75-76 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 3 |
Data wydania: | 27-lis-2019 |
Date of entry: | 5-lut-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
UDC: | 664.68 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 75-76 |
Główna strona: | 75 |
Strona końcowa: | 76 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31046 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages // Pure and applied chemistry. 2002. Т. 74. № 7. С.1281–1289. 2. Munro I.C. и др. Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data // Food andchemical toxicology. 1998. Т. 36. С.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. № 1. С.71–75. 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry // Food chemistry. 1996. Т. 56. С. 291–302. 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology / ред. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. 5. Коломникова Я.П., Дерканосова А.А., Мануковская М.В., Литвинова Е.В. Влияние нетрадиционного растительного сырья на биотехнологические свойства и структуру сдобного теста // Вестник ВГУИТ. 2015. № 3(56). С. 157-160. |
References: | 1. De Cock P., Bechert C.I. Erythritol. Functionality in noncaloric functional beverages, Pure and applied chemistry. 2002. V. 74. No 7. P.1281–1289. 2. Munro I.C. and other Erythritol: An interpretive summary of biochemical, metabolic, toxicological andclinical data, Food andchemical toxicology. 1998. V. 36. P.1139–1174. Goossens J., Gonze M. Erytritol //The manufacturing confectioner. 2000. No 1. P.71–75. 3. Portman M.O., Kilcast D. Psychophysical characterization of new sweeteners ofcommercial importance for the EC food industry, Food chemistry. 1996. V. 56. P. 291–302. 4. Sweeteners and sugar alternatives in food technology, red. H. Mitchell, Oxford: Blackwell publishing ltd., 2006. 414 c. 5. Kolomnikova Ia.P., Derkanosova A.A., Manukovskaia M.V., Litvinova E.V. Vliianie netraditsionnoho rastitelnoho syria na biotekhnolohicheskie svoistva i strukturu sdobnoho testa, Vestnik VHUIT. 2015. No 3(56). P. 157-160. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.pdf | 329,89 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76.djvu | 33,87 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTKv3_2019v3_Dmytruk_R_O-Prospects_of_creams_with_75-76__COVER.png | 464,86 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi