Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30627
Title: МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ АНАЛІТИЧНОГО ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Грабовський, Назар
Hrabovsʹkyy Nazar
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Грабовський Н.В. МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ АНАЛІТИЧНОГО ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ І. Б. Прізвище. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 112 с.
Bibliographic description (International): Grabovsky NV METHODS AND MEANS OF ANALYTICAL PROCESSING OF DATA TO INCREASE EFFICIENCY OF PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS: Master's thesis of master's degree in specialty "124 - system analysis." - Ternopil: TNTU, 2019. - 112 p.
Issue Date: Dec-2019
Date of entry: 21-Jan-2020
Publisher: TNTU
Country (code): UA
Supervisor: Назаревич, Олег
UDC: 004.02
Keywords: КОНТРОЛЕР
системний аналіз
ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА
ВИРОБНИЦТВО ПИВА
Abstract: Дипломна робота присвячена аналізу методів та засобів аналітичного опрацювання даних для підвищення ефективності виробництва пива. Ключові слова: КОНТРОЛЕР, ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА, ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, ВИРОБНИЦТВО ПИВА.
Content: Вступ 1 Аналіз процесів пивоваріння для інформаційних систем 1.1 Розвиток пивоварних процесів 1.2 Технологія приготування сусла та бродіння з метою інформатизації процесу 1.3 Висновки до першого розділу 2 Аналіз впливу основних параметрівна якість пива та ефективність виготовлення 2.1 Проведення аналізу впливу впливу основних параметрів на якість пива та ефективність його виготовлення 2.2 Висновки до другого розділу 3 Стркутура інформаційної системи та вибір засобів для оптимізації 3.1 Вибір та встановлення додаткових давачів для покращення збору та аналізу даних процесу бродіння 3.2 Створення та модифікація програми мікроконтролера 3.3 Висновки до третього розділу 4 Спеціальна частина 4.1 Написання програми Web-інтерфейсу для відображення сумарних даних 4.2 Оптимізація інтерфейсів технологів та операторів 4.3 Висновки до четвертого розділу 5 Обґрунтування економічної ефективності 5.1 Визначення стадій технічного процесу та загальної тривалості проведення НДР 5.2 Визначення витрат на оплату праці та відрахування на соціальні заходи 5.3 Розрахунок матеріальних витрат 5.4 Розрахунок витрат на електроенергію 5.5 Розрахунок суми амортизаційних відрахувань 5.6 Обчислення накладних витрат 5.7 Складання кошторису витрат та визначення собівартості науково-дослідницької роботи 5.8 Розрахунок ціни програмного продукту 5.9 Визначення економічної ефективності і терміну окупності капітальних вкладень 5.10 Висновки до п’ятого розділу 6 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 6.1 Служба охорони праці на підприємстві 6.2 Вимоги електробезпеки до приміщень з ЕОМ 6.3 Моделювання уразливості об’єкта економіки та його елементів до дії вторинних вражаючих факторів ядерного вибуху Помилка! Закладку не визначено. 6.4 Освітлення виробничих приміщень для роботи з ВДТ та локальній комп’ютерній мережі 6.5 Висноки до шостого розділу 7 Екологія 7.1 Статистичний аналіз тенденцій і закономірностей динаміки в екології 7.2 Метод екологічної статистики Висновки Перелік джерел Додатки
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30627
References (Ukraine): Грабовський Н.В. Аналіз засобів автоматизації технологічного процесу виробництва пива [Текст] / Квач С.М., Назаревич О.Б. Тези доповіді на VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 41
Content type: Master Thesis
Appears in Collections:124 — системний аналіз

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aref_HrabohskyN.pdf143,15 kBAdobe PDFView/Open
PZ_HrabohskyN.pdf1,81 MBAdobe PDFView/Open
AuthInfo_HrabohskyN.pdf224,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools