Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНазаревич, Олег-
dc.contributor.authorГрабовський, Назар-
dc.contributor.authorHrabovsʹkyy Nazar-
dc.date.accessioned2020-01-21T12:55:56Z-
dc.date.available2020-01-21T12:55:56Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationГрабовський Н.В. МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ АНАЛІТИЧНОГО ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „124 — системний аналіз“/ І. Б. Прізвище. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30627-
dc.description.abstractДипломна робота присвячена аналізу методів та засобів аналітичного опрацювання даних для підвищення ефективності виробництва пива. Ключові слова: КОНТРОЛЕР, ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА, ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, ВИРОБНИЦТВО ПИВА.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1 Аналіз процесів пивоваріння для інформаційних систем 1.1 Розвиток пивоварних процесів 1.2 Технологія приготування сусла та бродіння з метою інформатизації процесу 1.3 Висновки до першого розділу 2 Аналіз впливу основних параметрівна якість пива та ефективність виготовлення 2.1 Проведення аналізу впливу впливу основних параметрів на якість пива та ефективність його виготовлення 2.2 Висновки до другого розділу 3 Стркутура інформаційної системи та вибір засобів для оптимізації 3.1 Вибір та встановлення додаткових давачів для покращення збору та аналізу даних процесу бродіння 3.2 Створення та модифікація програми мікроконтролера 3.3 Висновки до третього розділу 4 Спеціальна частина 4.1 Написання програми Web-інтерфейсу для відображення сумарних даних 4.2 Оптимізація інтерфейсів технологів та операторів 4.3 Висновки до четвертого розділу 5 Обґрунтування економічної ефективності 5.1 Визначення стадій технічного процесу та загальної тривалості проведення НДР 5.2 Визначення витрат на оплату праці та відрахування на соціальні заходи 5.3 Розрахунок матеріальних витрат 5.4 Розрахунок витрат на електроенергію 5.5 Розрахунок суми амортизаційних відрахувань 5.6 Обчислення накладних витрат 5.7 Складання кошторису витрат та визначення собівартості науково-дослідницької роботи 5.8 Розрахунок ціни програмного продукту 5.9 Визначення економічної ефективності і терміну окупності капітальних вкладень 5.10 Висновки до п’ятого розділу 6 Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 6.1 Служба охорони праці на підприємстві 6.2 Вимоги електробезпеки до приміщень з ЕОМ 6.3 Моделювання уразливості об’єкта економіки та його елементів до дії вторинних вражаючих факторів ядерного вибуху Помилка! Закладку не визначено. 6.4 Освітлення виробничих приміщень для роботи з ВДТ та локальній комп’ютерній мережі 6.5 Висноки до шостого розділу 7 Екологія 7.1 Статистичний аналіз тенденцій і закономірностей динаміки в екології 7.2 Метод екологічної статистики Висновки Перелік джерел Додатки-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherTNTUuk_UA
dc.subjectКОНТРОЛЕРuk_UA
dc.subjectсистемний аналізuk_UA
dc.subjectІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМАuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЦТВО ПИВАuk_UA
dc.titleМЕТОДИ ТА ЗАСОБИ АНАЛІТИЧНОГО ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.subject.udc004.02uk_UA
dc.relation.referencesГрабовський Н.В. Аналіз засобів автоматизації технологічного процесу виробництва пива [Текст] / Квач С.М., Назаревич О.Б. Тези доповіді на VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2019. – с. 41uk_UA
dc.identifier.citationenGrabovsky NV METHODS AND MEANS OF ANALYTICAL PROCESSING OF DATA TO INCREASE EFFICIENCY OF PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS: Master's thesis of master's degree in specialty "124 - system analysis." - Ternopil: TNTU, 2019. - 112 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:124 — системний аналіз

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aref_HrabohskyN.pdf143,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
PZ_HrabohskyN.pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
AuthInfo_HrabohskyN.pdf224,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора