Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223
Назва: | Рн і овп молока в процесі скисання |
Інші назви: | Ph and milk ord in the breading process |
Автори: | Покотило, Олег Радчук, Ольга Бальковський, Володимир Pokotylo, Oleg Radchuk, Olha Balkovsky, Volodimir |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Покотило О. Рн і овп молока в процесі скисання / Олег Покотило, Ольга Радчук, Володимир Бальковський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 148. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Radchuk O., Balkovsky V. (2019) Rn i ovp moloka v protsesi skysannia [Ph and milk ord in the breading process]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 148 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 14 579.8 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 148 |
Початкова сторінка: | 148 |
Кінцева сторінка: | 148 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial |
Перелік літератури: | 1. Уровень рН и окислительно-восстановительного потенциала. – Режим доступа : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial. 2. Г. Рудавська, В. Ромоданова. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів // Товари і Ринки. – 2014. – № 1. С. 173–179. 3. Ромоданова В. А. Изменение редокс–потенциала молока в процессе его обработки / В. А. Ромоданова, Ю. А. Шурчкова, А. Е. Недбайло // Молочна пром-сть. – 2009. – № 4. – С. 22–23. |
References: | 1. Uroven rN i okislitelno-vosstanovitelnoho potentsiala, Access mode : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial. 2. H. Rudavska, V. Romodanova. Okysniuvalno-vidnovnyi potentsial yak pokaznyk bakterialnoi bezpechnosti molochnykh produktiv, Tovary i Rynky, 2014, No 1. P. 173–179. 3. Romodanova V. A. Izmenenie redoks–potentsiala moloka v protsesse eho obrabotki, V. A. Romodanova, Iu. A. Shurchkova, A. E. Nedbailo, Molochna prom-st, 2009, No 4, P. 22–23. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148.pdf | 286,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148.djvu | 17,03 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148__COVER.png | 427,02 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.