Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покотило, Олег | |
dc.contributor.author | Радчук, Ольга | |
dc.contributor.author | Бальковський, Володимир | |
dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | |
dc.contributor.author | Radchuk, Olha | |
dc.contributor.author | Balkovsky, Volodimir | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Покотило О. Рн і овп молока в процесі скисання / Олег Покотило, Ольга Радчук, Володимир Бальковський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 148. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223 | - |
dc.format.extent | 148 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.relation.uri | http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial | |
dc.title | Рн і овп молока в процесі скисання | |
dc.title.alternative | Ph and milk ord in the breading process | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 14 | |
dc.subject.udc | 579.8 | |
dc.relation.references | 1. Уровень рН и окислительно-восстановительного потенциала. – Режим доступа : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial. | |
dc.relation.references | 2. Г. Рудавська, В. Ромоданова. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів // Товари і Ринки. – 2014. – № 1. С. 173–179. | |
dc.relation.references | 3. Ромоданова В. А. Изменение редокс–потенциала молока в процессе его обработки / В. А. Ромоданова, Ю. А. Шурчкова, А. Е. Недбайло // Молочна пром-сть. – 2009. – № 4. – С. 22–23. | |
dc.relation.referencesen | 1. Uroven rN i okislitelno-vosstanovitelnoho potentsiala, Access mode : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial. | |
dc.relation.referencesen | 2. H. Rudavska, V. Romodanova. Okysniuvalno-vidnovnyi potentsial yak pokaznyk bakterialnoi bezpechnosti molochnykh produktiv, Tovary i Rynky, 2014, No 1. P. 173–179. | |
dc.relation.referencesen | 3. Romodanova V. A. Izmenenie redoks–potentsiala moloka v protsesse eho obrabotki, V. A. Romodanova, Iu. A. Shurchkova, A. E. Nedbailo, Molochna prom-st, 2009, No 4, P. 22–23. | |
dc.identifier.citationen | Pokotylo O., Radchuk O., Balkovsky V. (2019) Rn i ovp moloka v protsesi skysannia [Ph and milk ord in the breading process]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 148 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 148 | |
dc.citation.epage | 148 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148.pdf | 286,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148.djvu | 17,03 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Ph_and_milk_ord_in_the_breading_148__COVER.png | 427,02 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.